PS. Proszę modów o nie przenoszenie wątku do działów "Inne/Abstrakcja/Grafika". To wciąż - przynajmniej w moim sercu - jest architektura![]()
Szukaj
no panie jak cie lubię to cie lubię ale tego zdjęcia ci zazdroszczęGenialna fota
Dobre to.
Czy w rzeczywistości to pion jest? Też by pasował.
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
Dobre. Myślę, że w rzeczywistości to jest skos.
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
Świetne są te odcienie bursztynu otoczone szarościami. Dobrze, że położyłeś ten kadr (budynek) na boku, w pionie bardziej prezentowałby się chyba w kompozycji symetrycznej. Doskonałe zdjęcie.
Ostatnio edytowane przez Dune ; 05-08-2014 o 21:52 Powód: (budynek)
Dziękuję za liczny i pozytywny oddźwięk. Tak, położyłem ten budynek na boku aby jeszcze bardziej odrealnić obraz, ale też dlatego - co słusznie zauważył Dune - że w pionie proporcje tego zdjęcia nie są już takie atrakcyjne, pasowałoby odciąć trochę dołu (a nie chcę tego zrobić) lub wyśrodkować kadr (to też wymusiłoby pewne odcięcie). Zresztą, zobaczcie sami:
Gratulacje !!! Niesztampowe w każdym elemencie, ale przede wszystkim broni się kompozycyjnie i kolorystycznie, wybieram jedynkę.
Intrygujące! W poziomie, jak dla mnie duuuuuuużo ciekawsze.
['O]
Rzecz wysoce estetyczna. Świetna plastyka, doskonałe zestawienie kolorów, kadr poziomy (lepszy) już zupełnie odrealnia obiekt.
Ciekawe jak to wyglądało przed obróbką...
Skontaktuj się z nami