Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: < < < < < <

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie < < < < < <

PS. Proszę modów o nie przenoszenie wątku do działów "Inne/Abstrakcja/Grafika". To wciąż - przynajmniej w moim sercu - jest architektura

Domyślnie

no panie jak cie lubię to cie lubię ale tego zdjęcia ci zazdroszczę Genialna fota

Domyślnie

Dobre to.
    Czy w rzeczywistości to pion jest? Też by pasował.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Dobre. Myślę, że w rzeczywistości to jest skos.
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

Świetne są te odcienie bursztynu otoczone szarościami. Dobrze, że położyłeś ten kadr (budynek) na boku, w pionie bardziej prezentowałby się chyba w kompozycji symetrycznej. Doskonałe zdjęcie.
    Ostatnio edytowane przez Dune ; 05-08-2014 o 21:52 Powód: (budynek)

Domyślnie

Dziękuję za liczny i pozytywny oddźwięk. Tak, położyłem ten budynek na boku aby jeszcze bardziej odrealnić obraz, ale też dlatego - co słusznie zauważył Dune - że w pionie proporcje tego zdjęcia nie są już takie atrakcyjne, pasowałoby odciąć trochę dołu (a nie chcę tego zrobić) lub wyśrodkować kadr (to też wymusiłoby pewne odcięcie). Zresztą, zobaczcie sami:

Domyślnie

Gratulacje !!! Niesztampowe w każdym elemencie, ale przede wszystkim broni się kompozycyjnie i kolorystycznie, wybieram jedynkę.

Domyślnie

Intrygujące! W poziomie, jak dla mnie duuuuuuużo ciekawsze.
    ['O]

Domyślnie

Rzecz wysoce estetyczna. Świetna plastyka, doskonałe zestawienie kolorów, kadr poziomy (lepszy) już zupełnie odrealnia obiekt.
    Ciekawe jak to wyglądało przed obróbką...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów