Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Red face Alicja i Emil - repo

Dawno tu nic nie wrzucałem. W między czasie udało zmienić się stronę i sprzęt
    Repo robione jeszcze D700 i starymi szkłami.

Całość tutaj:
    http://www.lukaszsulka.com/2014/07/a...dwor-kozuchow/

Trudno wybrać kilka najlepszych/najciekawszych aby Was zachęcić do oglądania całości...więc daję te:

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G

Domyślnie

taka myśl zupełnie nie w temacie: ani na stronie ani na blogu nie znalazłem zdjęć, o które tu na forum mocno walczyłeś. Młoda para z kałachem robiąca różne dziwne rzeczy na wyślizganych grzbietach kamiennych lwów z zamku Moszna. Były też inne wątki.
    W podzięce za lekcje, które tu od kolegów otrzymywałeś powinieneś odwdzięczyć się linkiem do forum na stronie, lub "łajkiem" na fejsie ...
    W nagłówku do tego materiału czytam : "... na miejscu powitał nas niezwykle pogodny ksiądz – nie zanudził później kazaniem, a całość zleciała szybko w luźnej i radosnej atmosferze" Wydaje mi się to nieeleganckie i niepotrzebne.
    Co do materiału: bezpieczny środek peletonu w sam raz do pokazywania klientom.
    Dla mnie - czytaj znudzonego i zblazowanego ślubnego wyjadacza: ziewanie. Nic nie zostaje w pamięci po obejrzeniu.
    myślę co piszę

Domyślnie

Ciekawe kadry, szczegolnie 2 mi sie podoba 3 chyba druga w kolejce.. Jak tam d810 sie sprawuje w porownaniu do d700?
    Kazdy placi za swole blendy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez camill_lkr Zobacz posta
    Ciekawe kadry, szczegolnie 2 mi sie podoba 3 chyba druga w kolejce.. Jak tam d810 sie sprawuje w porownaniu do d700?
    Jak pisałem, to repo jeszcze z D700. Mam plener do obrobienia z D810 może niedługo cos wrzucę Ogólnie to nie ma porównania w komforcie pracy i możliwościach jakie daje D810.
    Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Co masz na myśli (d700&D810) tak w kilku zdaniach?

Domyślnie

1 za obróbkę, 2 za kadr, na trójce chciałbym więcej PM (mogłeś chwilę wyczekać bo prawdopodobnie wysiadała?); pozostałe mnie nie zatrzymały.
    "Któż jak BÓG!" - Św.Michał

Domyślnie

Przygotowania - światło i obróbka - rewelacyjne. Reszta to dobra rzemieślnicza robota. Uczciwie zapracowane pieniądze.

Uprawnienia umieszczania postów