Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22
    Oszczędny w słowach Awatar Zuzka
    Miasto
    Rychwał/Konin

Domyślnie

Dziękuję Wam bardzo

Też się pośmiałam

To zabieram się dalej za pracę - muszę w końcu zarobić na te czy inne programy

Muszę przyznać - że im bardziej się wciągam w ten "sport" tym jestem bardziej przerażona strach się bać, co mnie jeszcze czeka - ale nie poddaję się, więc będę na forum częstym gościem zadawającym z pewnością dość głupie lub nawet irytujące pytania - ale cóż, kto pyta nie błądzi (tak mówią )

Jeszcze raz wielkie dzięki - pozdrówka - papatki
    Do miłego
    Zuzolka | Nikuś D40 | 18-55 | 55-200VR |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zuzka Zobacz posta
    ...więc będę na forum częstym gościem zadawającym z pewnością dość głupie lub nawet irytujące pytania
    nie ma głupich pytań... no może z wyjątkiem tego o tramwaju
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    nie ma głupich pytań... no może z wyjątkiem tego o tramwaju
    Jakim tramwaju? (to pewnie właśnie jest to głupie pytanie )

Domyślnie

Zuzka rozumiem, że to taka forma zabezpieczenia.... ale czy Ty lubisz dostawać "głupie lub nawet irytujące pytania" ???????????

Jeśli to faktycznie jest Twój plan, to proponuję go zmienić na zadawanie pytań, na które jeszcze nie znalazłaś odpowiedzi

Gaduła Awatar wlopis
    Miasto
    Swarzędz koło Poznania

Domyślnie

Witaj,
    wersja Developer Studio 3.0 Free Version Windows edition ze strony producenta na początek polecam, mozna się dużo nauczyć później przejść na NX
    link do strony producenta zamieszczam poniżej
    http://www.isl.co.jp/SILKYPIX/english/download/
    SLR/FX/DX/ N/24/35/50/85/SB800/SB600/NX2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MsbS Zobacz posta
    Jakim tramwaju? (to pewnie właśnie jest to głupie pytanie )
    pytanie brzmi:

"jeżeli stanę lewą nogą na lewej szynie, prawą nogą na prawej szynie, a rękami chwycę za druty to czy pojadę jak tramwaj?"

przyznasz chyba, że jest głupie, prawda?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    pytanie brzmi:

"jeżeli stanę lewą nogą na lewej szynie, prawą nogą na prawej szynie, a rękami chwycę za druty to czy pojadę jak tramwaj?"

przyznasz chyba, że jest głupie, prawda?
    O - fakt, przyznaję: to chyba jedno z głupszych pytań, jakie widziałem/słyszałem.

Żeby jednak nie był to całkiem offtopowy post, dorzucę jeszcze kilka darmowych (pro)pozycji do listy softu dla Zuzki:

• Irfanview - darmowa przeglądarka z pewnymi możliwościami obróbki, przez niektórych uważana za najlepszą w swojej klasie
    • XnView - kolejna darmowa przeglądarka z pewnymi możliwościami obróbki, którą niektórzy wolą od powyższej
    • UFRaw - kiedy już zaczniesz fotografować w RAW, możesz użyć tego darmowego softu do wywoływania. Jeśli nie wiesz, co to RAW i po co to - polecam opcję "Szukaj" w menu.
    Ostatnio edytowane przez MsbS ; 25-06-2007 o 21:44

Domyślnie

z darmowych programów do wywoływania RAWów bardzo polecam RAWTherapee - potężne bydle pozwalajace na uzyskanie bardzo dobrych efektów, ale niestety stosunkowo wolne (daleko mu do Capture'a czy Bible)

Domyślnie

Z darmowych to jednak polece C1 dodawanego do Sandiskow, zdecydowanie, a do dalszej zabawy jak za free to GIMPa jak za niewielkie pieniadze to PhotoShopa Elements.

Oszczędny w słowach Awatar Zuzka
    Miasto
    Rychwał/Konin

Domyślnie

Dzięki jakubs, wlopis, Msbs, Erie, gALL - teraz mam duuuży wybór - więc coś wymyślę
    Jeszcze trochę wolnego czasu muszę sobie zorganizować i będę działała

jakubs - masz rację z tymi pytaniami - to była forma zabezpieczenia; jestem "zielona" w temacie fot.cyfr. więc wydaje mi się, że każde moje pytanie dla innych może brzmieć g....o - ale w końcu, każdy się uczył, każdy zadawał pytania - nie jestem pierwsza ani ostatnia.
    Przeraża mnie tylko fakt, że im bardziej w to wszystko się zagłębiam, tym mniej wiem o co chodzi. Nie poddaję się jednak

Pozdrawiam serdecznie
    raz jeszcze dziękuję
    Zuzolka | Nikuś D40 | 18-55 | 55-200VR |

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów