Jedna z pierwszych fotek z mojego archiwum zabaw z Nikonem pod waszą ocenę.
Szukaj
Jedna z pierwszych fotek z mojego archiwum zabaw z Nikonem pod waszą ocenę.
D90, 35 1.8G, 18-105 VR, YN-565EX
Matko bosko przysłonowo, coś ty zrobił z obróbką tego zdjęcia!
Wypijmy za blendy...
troszeczke odpuścić postprodukcję bo dziecko wygląda na brudne, poza tym kadr w miare spoko.
Kadr w miarę spoko? Sorrki, to ja mam chyba inne wyobrażenie o kadrowaniu
Nie dość, że centralnie to jeszcze coś wlazło w kadr z prawej (ręka?) O postprodukcji już nie wspomnę (zbyt przekombinowane). Zbyt mocna winieta niestety nakłada się na plecy dziecka...
Pozdrawiam
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
No i pięknie, nareszcie jakieś komentarze, bo nudno by było jakby wszytko grało. Obróbka tylko i wyłącznie dla waszych dyskusji.
Dzięki pgaik, wiem iż postprodukcja na duży "-", kadr nie odpowiedni a to co jest w rogu to noga.
Zobaczymy ile jeszcze postów może dostać zdjęcie, które nie wygląda za dobrze![]()
Głupich i mało merytorycznych (takich jak mój) całą masę, a takich coś wnoszących do dyskusji i nie wtórnych to już pewnie nie zobaczysz bo pgaik właściwie już wszystko wypunktował. Od siebie dodam jedynie, że chętniej zobaczyłbym zdjęcie na wprost i przyjrzałbym się tej zadowolonej buźce (przy okazji pozbyłbyś się tego uda). No chyba, że za plecami leży piramidka pustych flaszek albo kompostownik. Wtedy wycofuję swoją prośbę![]()
D610 n 16-35 f4, S 35mm/1.4, S 50mm/1,4, 85mm/1.8G, sigma 150-600 C
http://500px.com/arekkruszka
FB MM
Katar w taką pogodę??cz4rnuch kompostownik na pewno nie, flaszki no raczej też nie bo trzeba dziecka pilnować, za to mistrz drugiego planu pies robiący kupę zawsze może się zdarzyć. No przecież taka sytuacja
![]()
Skontaktuj się z nami