Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Clare by JA

Domyślnie Clare by JA

To smacznego...

Domyślnie

Moim zdaniem to nie jest najszczęśliwszy kadr, z jednej strony jeżeli chodzi o same ułożenie elementów w kadrze - obrazek jest mało harmonijny.
    Z drugiej strony zatrzymana woda gryzie się z ostrym otoczeniem. Być może węższe potraktowanie tematu byłoby bardziej sensowne.
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    Moim zdaniem to nie jest najszczęśliwszy kadr, z jednej strony jeżeli chodzi o same ułożenie elementów w kadrze - obrazek jest mało harmonijny.
    Z drugiej strony zatrzymana woda gryzie się z ostrym otoczeniem. Być może węższe potraktowanie tematu byłoby bardziej sensowne.
    Wahałem sie własnie czy obciąć prawą część kadru czy zostawić, jednak te wiszące po prawej "coś" to ciut przydużo jak na jeden kadr. Dzięki.

Domyślnie

Mogłeś szukać lepszego kadru . Kompozycja leży . Nie ma wiadomo gdzie kierować wzrok .
    Sądząc po kolorach miałeś pochmurny dzień ?

Domyślnie

Dokładnie, wszędzie fajne ukośne linie, ten coś pionowy przy krawędzi nie pasuje
    Dobrze widzieć ze odkurzasz czasami aparat
    ortografia to dla mnie czarna magia, przepraszam i dziekuje za wyrozumialosc

d800 d3100 n14-24 n24PC-E n24-85 n80-400vrII n50 n85 sb900 tplinkMR3040 eizo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekvampirek Zobacz posta
    Dokładnie, wszędzie fajne ukośne linie, ten coś pionowy przy krawędzi nie pasuje
    Dobrze widzieć ze odkurzasz czasami aparat
    Czasami odkurzam, żeby mi nie zardzewiał ;]

Domyślnie

Bardziej widziałbym to w poziomie. Myślę że co. Clare ma więcej do zaoferowania. Próbuj dalej.
    W życiu piękne są tylko chwile
    Blog

Uprawnienia umieszczania postów