Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Jabuszko

Maziol
    Gość

Domyślnie Jabuszko

Oto moje pierwsze zdjecie jakie odwazylem sie zrobic z tej kategori prosze nie jedzcie po mnie tak jak po temacie,,Kondi" nie kazdy ma jeszcze nikona a staram sie jak moge zeby niebyło obciachu gdybyscie zamiast jechac powiedzieli mi co zrobic by byly lepsze bylbym wdizeczny
    Shot with unknown at 1969-12-31

Domyślnie

przesycone, trawki sa niepotrzebne, ucieta ręka, kadr byłby fajny - gdyby to jego prawe oko było widoczne a lewe zasłąniete. Pozdrawiam

sailor
    Gość

Domyślnie

kup jakakolwiek ksiazke o fotografii .. przeczytaj i wyciagnij troche wnioskow .. potem z tego starania oze cos nawet wyjsc. na poczatek odstaw PSa i staraj sie zrobic poprawne zdjecia pod wzgledem kadrowania i oswietlenia.

Maziol
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    kup jakakolwiek ksiazke o fotografii .. przeczytaj i wyciagnij troche wnioskow .. potem z tego starania oze cos nawet wyjsc. na poczatek odstaw PSa i staraj sie zrobic poprawne zdjecia pod wzgledem kadrowania i oswietlenia.
    Cytat Zamieszczone przez Vooda Zobacz posta
    przesycone, trawki sa niepotrzebne, ucieta ręka, kadr byłby fajny - gdyby to jego prawe oko było widoczne a lewe zasłąniete. Pozdrawiam

Wielkie Dzieki Dzikuje za konsturuktywne porady jezeli odwaze sie wzucic kiedys kolejne mam nadizeje ze bedzie ono blizsze doskonalosci

Domyślnie

Za Sailorem...
    Jeśli nie potrafisz zrobić dobrego retuszu to nie rób go wcale bo twarz wygląda jakby pokryta była jakimś pożółkniętym pudrem...
    poza tym jabłuszko, a nie jabuszko
    D50|17-50|3x540EZ
    www.boguslawkrysztofiak.pl

Maziol
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez odie83 Zobacz posta
    poza tym jabłuszko, a nie jabuszko
    z tego co pamietam to mozna mowic i tak i tak (chyba)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maziol Zobacz posta
    z tego co pamietam to mozna mowic i tak i tak (chyba)
    być może... te prawa się zmieniają
    mi utkwiło w pamięci jak mi pani od polskiego zwróciła uwagę w podstawówce gdy napisałem "jabuszko"
    pamiętam do teraz

ps
    słownik Mozilli uznaje tylko jabłuszko
    jabuszko podkreśla, Ms Word też...
    D50|17-50|3x540EZ
    www.boguslawkrysztofiak.pl

Maziol
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez odie83 Zobacz posta
    być może... te prawa się zmieniają
    mi utkwiło w pamięci jak mi pani od polskiego zwróciła uwagę w podstawówce gdy napisałem "jabuszko"
    pamiętam do teraz

ps
    słownik Mozilli uznaje tylko jabłuszko
    jabuszko podkreśla, Ms Word też...
    JA pamietam jak pisalem i tka i tka i nigdy nauczyciel nie podkresla mi teog slowa pozatym fakt prawa teraz zaszybko sie zmieniaja teraz podobno mozna mowic juz weszlem a nie wszedlem :P tak z nowinek

Domyślnie

hehe, no i co? Pojechaliście go. Jeśli chodzi o zdjęcie, to niebałdzo.
    Nie jest trudno zrobić takie zdjęcie, trudniej jest znaleźć takie miejsce
    D700 | D70s | Canon G9 | Nikkor 24-70mm 2.8 | Nikkor 16mm 2.8| Sigma 18-50 f2.8 | Sigma 70-300 f4-5.6 | SB800 | Manfrotto|

Uprawnienia umieszczania postów