Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie tanie drukowanie

Panowie,

potrzebuję czegoś, co będzie tanio drukowało (95% tekst) i się nie psuło. Kumpel ma Brothera DSC-195, ale i ten model i wszystkie inne na tych samych tanich kartridżach nie są już produkowane (DSC-J125, DSC-J140). Pojawiły się jakieś nowe DSC-J132W i DSC-J152, ale tam już jakieś kartridże z chipem :/ Nie wiem czy brać - czy nie będą z tym jakieś problemy. Sprawa dość pilna.

Z góry wielkie dzięki!

P
    Boxing is like Christmas - it's better to give than to receive

Domyślnie

Brother 2135W, ma wifi, tonery mają korki i można dosypywać, toner nie jest chipowany - reset licznika odbywa się w drukarce wchodząc do menu serwisowego.
    Toner startowy nie ma w sobie licznika, pełne tonery mają licznik mechaniczny oparty na zębatce, którą się odkręca, przekręca na pozycję startową i tym samym resetujemy mechaniczny licznik w tonerze + reset w drukarce.
    Z8 | N 24-70 2.8 S II | V 85 1.4 Pro |
    Vivitar 135 2.8 F mount

Domyślnie

http://allegro.pl/oryginalny-fuser-h...204869037.html
    Taniej się nie da. Poszukaj modelu z kartą LAN, wtedy podpiąć do routera wifi i drukować ile wlezie. Jak tak drukuję u siebie wszystkie papierki.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Hej, dziękuję wszystkim. A jakieś urzadzenia wielofunkcyjne? Dostałem też zlecenie, że ma skanować. Z nowych to chyba póki co widzi mi się ten Brother DCP-J132...
    Boxing is like Christmas - it's better to give than to receive

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    http://allegro.pl/oryginalny-fuser-h...204869037.html
    Taniej się nie da. Poszukaj modelu z kartą LAN, wtedy podpiąć do routera wifi i drukować ile wlezie. Jak tak drukuję u siebie wszystkie papierki.
    Nie ma kłopotów ze sterownikami do Win7? Mam HP LJ 5M i nie jestem w stanie za żadne skarby jej podłączyć pod W7.

pozdr
    Piotr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wdhiz Zobacz posta
    Nie ma kłopotów ze sterownikami do Win7? Mam HP LJ 5M i nie jestem w stanie za żadne skarby jej podłączyć pod W7.

pozdr

Piotr

Zaadnych, tylko trzeba ja recznie dodac i wybrac sterowniki do hp 2200. Tez dziala.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Uprawnienia umieszczania postów