Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie

Jak dla mnie bardzo ładny portrecik tylko... ta Pani przecież jest ubrana Zdjąłeś dekielek z obiektywu ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artur0372 Zobacz posta
    Jak dla mnie bardzo ładny portrecik tylko... ta Pani przecież jest ubrana Zdjąłeś dekielek z obiektywu ?
    nie zmuszam nikogo do golasków jak nie chce

Domyślnie

Lady portret choc troche szpitalnie wyszlo, ladny piegus chcialbym zobaczyc ciasniejszy kadr, masz wiecej ?
    pozdro

Domyślnie

Pusta czysta filizanka nie ma nic wspolnego z poranna kawa (zaczynajac od tego ze to filizanka do herbaty). Chyba ze wlasnie jej zabraklo na co moznabynwywnioskowac po zbolalej minie modelki
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    Pusta czysta filizanka nie ma nic wspolnego z poranna kawa (zaczynajac od tego ze to filizanka do herbaty). Chyba ze wlasnie jej zabraklo na co moznabynwywnioskowac po zbolalej minie modelki
    hah a jakby było to bardziej po polsku to jeszcze bym mógł uznać za jakiś komentarz na temat

Domyślnie

Woland, nie kazałeś tej miłej pani pomachać rączkami nad głową? Bo ręce nie byłyby tak czerwone (co podkreśliłeś pseudo-crosem). Mino mojego niezwykle pozytywnego nastawienia dla pci pięknej nie porywa mnie. Daj coś lepszego.

Lady portret choc troche szpitalnie
    Byłeś kiedy w szpitalu?
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

Bardzo ładny portret. Fajny piegus.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez doktor Zobacz posta
    Woland, nie kazałeś tej miłej pani pomachać rączkami nad głową? Bo ręce nie byłyby tak czerwone (co podkreśliłeś pseudo-crosem). Mino mojego niezwykle pozytywnego nastawienia dla pci pięknej nie porywa mnie. Daj coś lepszego.
    w tym samym dziale masz ją w bieliźnie

Uprawnienia umieszczania postów