Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: WD My Cloud

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Jasne sorry , już wyjaśniam
    Chodzi mi o to , czy tem WD ma jakiś soft w sobie aby bez włączania kompa przesyłał kablem ethernetowym na amplituner sieciowy np FLAC 192/24 lub WAV
    Teraz mam zwykły dysk zewnętrzny (nie sieciowy) podłączony do kompa. Aby puścić ww FLAC do Amplitunera muszę włączyć na kompie PS3 MediaSerwer. Inaczej ampli tego nie widzi
    Reasumując czy zadziała połączenie : WD MyCloud>ethernet>Yamaha RN-500 jeśli chodzi o pliki FLAC lub WAV , BEZ WŁĄCZANIA KOMPA.

Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk
    ff

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzegorzant Zobacz posta
    Reasumując czy zadziała połączenie : WD MyCloud>ethernet>Yamaha RN-500 jeśli chodzi o pliki FLAC lub WAV , BEZ WŁĄCZANIA KOMPA.
    Tak jeśli Twoja Yamaha współpracuje z serwerem DLNA.

Fragment z instrukcji WD Cloud:
    "Serwer TwonkyMedia jest serwerem DLNA w urządzeniu WD My Cloud. Serwer ten służy do strumieniowego przesyłania muzyki, zdjęć i plików wideo do zgodnych odbiorników w domu. Serwer TwonkyMedia wyszukuje wszystkie pliki multimedialne zapisane w udziale publicznym urządzenia WD My Cloud podłączonego do sieci domowej.
    Serwer jest skonfigurowany fabrycznie. Wystarczy umieścić pliki multimedialne w udziale Public (Publiczny) wurządzeniu WD My Cloud, aby móc odtwarzać je strumieniowo w odtwarzaczu multimediów WD TV HD Live lub innych odtwarzaczach multimediów zgodnych ze standardem DLNA 1.5 oraz na komputerach PC w sieci domowej"

Domyślnie

Masz pewność, że TwonkyMedia puszcza WAV i FLAC 24/192 po kablu Ethernet ?
    Czy nie np tylko mp3 i "mniejsze" FLAC ?
    ff

Domyślnie

Nie jestem pewien, mam tylko "zwykłe" pliki FLAC. Mój odtwarzacz ma za mały bufor aby odtwarzać 24/192.
    Może najlepiej napisz do WD aby rozwiali wątpliwości .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sznuras Zobacz posta
    . Mój odtwarzacz ma za mały bufor aby odtwarzać 24/192.
    Może najlepiej napisz do WD aby rozwiali wątpliwości .
    Mój ma to jako swój główny atut (Yamaha RN-500)
    Dlatego pytam, czy ktoś może używa WD MC i przesyła duże pliki AUDIO .
    ff

Uprawnienia umieszczania postów