Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Bukiet dla Pani ;)

Z bukietem w dziobie

Nikon D5100 |Nikon D7100 | N18-105| N35 |Nikkor 70-200 f/2.8 Grey | N55-300|Sigma 17-50 | N SB-700 |YN-560 II| revuenon 135mm f/2.8 | Velbon DF60 | RF603II

Domyślnie

Jakie ISO ?;>
    „Wszyscy mają prawo do szczęścia ale nie wszyscy mają szczęście do prawa."

Gaduła Awatar zgera
    Miasto
    Siedliska, Podkarpacie

Domyślnie

Nie odważyłbym się takiego czegoś pokazać, szum przeraża.
    NIKON D3100, NIKKOR 18-55 VR II, 18-105 VR,

Domyślnie

Tragedia z szumem, nawet tego psem nie ruszysz, kosz.

Gesendet von meinem C6806_GPe mit Tapatalk
    "Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykasz ich na każdym kroku."

Domyślnie

haha no wiecie co Przecież widać, że szum nałożony specjalnie :P Oryginalnie szumu nie ma przy ISO 800 ciężko o aż taki szum (D5100).... Pogoda nie była słoneczna więc zrobiłem to w taki sposób bo akurat kadr mi się spodobał

PS: Zawsze mam dylemat podczas obróbki mam dwa monitory... jeden starszy ale matowa matryca lepsze kontrastu a drugi błyszcząca i zawsze zdjęcia wyglądają inaczej a obrabiam na tym z matową bo kolory są o wiele lepsze i się tak zastanawiam, u mnie może być wszystko ok ale już u kogoś kolory czy jasność bo być do bani ;p
    Nikon D5100 |Nikon D7100 | N18-105| N35 |Nikkor 70-200 f/2.8 Grey | N55-300|Sigma 17-50 | N SB-700 |YN-560 II| revuenon 135mm f/2.8 | Velbon DF60 | RF603II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zgera Zobacz posta
    Nie odważyłbym się takiego czegoś pokazać, szum przeraża.
    Cytat Zamieszczone przez Dexter88 Zobacz posta
    Tragedia z szumem, nawet tego psem nie ruszysz, kosz.
    Cytat Zamieszczone przez CODER_BEST Zobacz posta
    haha no wiecie co Przecież widać, że szum nałożony specjalnie :P

W jakiś dziwny sposób, ten szum wcale nie niszczy tego zdjęcia. Obraz trzyma klimat. Może to kwestia kolorów, nieostrości, szumu, a może wszystkiego do kupy -- ładnie współgra.
    Fotografia przyrody to nie tylko atlasowe fotki ze statywu na ISO 100 -- tego mamy już aż nadto. Fajnie, że ktoś szuka, kombinuje.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta

W jakiś dziwny sposób, ten szum wcale nie niszczy tego zdjęcia. Obraz trzyma klimat. Może to kwestia kolorów, nieostrości, szumu, a może wszystkiego do kupy -- ładnie współgra.
    Fotografia przyrody to nie tylko atlasowe fotki ze statywu na ISO 100 -- tego mamy już aż nadto. Fajnie, że ktoś szuka, kombinuje.
    Dzięki, że ktoś zrozumiał o co mi chodziło w tym zdjęciu Jeśli wstawił bym takie zwykłe to pewnie przeszło by bez echa ot kolejna fotka A chciałem nadać hhmmm taki artystyczny ton do tego zdjęcia, jeśli mogę to tak nazwać

Domyślnie

Ja bym ujął fioletu i postarał się, żeby ptak był jednak ostry. A wspomniany szum faktycznie nadaje klimat.
    D7000

Uprawnienia umieszczania postów