Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: PayPal

Domyślnie PayPal

Witajcie
    Czy ktoś z Forumowiczów mających konto na PayPalu, mógłby pomóc mi w wykonaniu przelewu?
    Ponieważ sam nie mam konta na PP,a muszę zakupić pewien sprzęt z Chin ( ponoć na PP jest "gwarancja dostarczenia paczki" - w przypadku nie dojścia paczki, PayPal nie przelewa kasy dla sprzedawcy, jeno zwraca mi).
    Oczywiscie ja pierwszy przeleje pieniądze dla tej uczynnej osoby Jest to kwota poniżej 100zl.

Z góry dziękuje!
    Tadeusz

Domyślnie

Sprawdź czy sprzedawca nie zastrzegł sobie, że wysyła tylko pod adres z PayPala.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

TMB skrzynkę wyczyść :P

Cytat Zamieszczone przez TMB
    https://www.paypal.com/pl/cgi-bin/we...rranty-outside

"Jeśli dokonujesz płatności za pośrednictwem witryny PayPal, możesz teraz wykupić zabezpieczenie, które oferuje Gwarancja zwrotu pieniędzy dla zakupów dóbr fizycznych przy wybranych transakcjach. "

To mógłbym Cie poprosić o dokonanie tego zakupu ?

Będę dłużny dobre piwo Tobie

To chyba już nie działa, po kliknięciu na link do szczegółów (Zasady dotyczące gwarancji zwrotu pieniędzy) dostaję "Próbowano uzyskać dostęp do nieaktualnej wersji witryny PayPal. Ten błąd jest często wynikiem korzystania z zakładek."
    Dodatkowo
    "O tym, czy dana transakcja może zostać objęta tą gwarancją, dowiesz się, wchodząc na stronę Potwierdź szczegóły płatności. Jeśli oferowana jest Gwarancja zwrotu pieniędzy, znajdziesz tam pole wyboru z informacją o cenie gwarancji dla tej transakcji."
    Nie mam nic na temat gwarancji w szczegółach płatności...

Myślę, że jest tak jak pisałem, tzn klikasz spór i zwracają, nie wiem natomiast czy to 100%, ja kiedyś musiałem skorzystać ze sporu i zadziałało, ale czy na zawsze będzie tak samo - nie wiem.

Podaj mi swojego maila bo zapomniałeś.
    I jeszcze adres swój, spróbuję uzgodnić z gościem wysyłkę od raz do Ciebie, byłoby prościej prawdopodobnie...

Wyzwalacz kupiłem.

Domyślnie

Chciałbym kupić aparat z obiektywem na Ebay'u, lecz nie mam tego Paypal'a. Nie mam również karty kredytowej ani debitowej ( strasznie nienowoczesny jestem, bo mam ponad 50 lat ).
    Myślę, aby poprosić kogoś, kto ma Paypal i dać wcześniej pieniądze ( chyba najszybciej byłoby z Wielkopolski ), żeby pomógł mi w tej transakcji.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 124miko Zobacz posta
    Chciałbym kupić aparat z obiektywem na Ebay'u, lecz nie mam tego Paypal'a. Nie mam również karty kredytowej ani debitowej ( strasznie nienowoczesny jestem, bo mam ponad 50 lat ).
    Myślę, aby poprosić kogoś, kto ma Paypal i dać wcześniej pieniądze ( chyba najszybciej byłoby z Wielkopolski ), żeby pomógł mi w tej transakcji.
    Ale w czym to przeszkadza? Załóż Paypala w kilka sekund i przelej sobie na niego ile potrzebujesz.

Domyślnie

Jak to się robi?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 124miko Zobacz posta
    Jak to się robi?
    Dzwoń do Biur Obsługi Klienta
    801 38 66 86 (ze stacjonarnego), chyba, ze masz włączone takie nr w komórce.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów