Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Na wsi...

Domyślnie

Z pewnością jest to pole... do popisu. Dla fotografa też. Chciałbym dalej pooglądać, bo to traktuję jako wstęp.
    sprzęt: fotografuję sercem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slivus Zobacz posta
    Grudy ziemi mi się nie podobają, trzeba było przelecieć kultywatorem.
    Wtedy nie dawało by to efektu chaosu. Orka zrobiła swoje.
    Aczkolwiek, lekko ta perspektywa mnie drażni, pomysł ok
    Jestem Kobieta.
    Pierdołki
    Galeria

Domyślnie

Zdjęcie jako ciekawostkę przyjmuję, jako element sesji ślubnej nie. Zresztą cholera wie, mógłbym dorobić jakąś ideologię np. na urodzajnym, przygotowanym "gruncie", po okresie wyczekiwania, pojawił się "promień" nadziei na nowe życie
    AMATOR

Domyślnie

A to dorabianie ideologii i ósmego dna w fotografii ślubnej jest obowiązkowe?..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    A to dorabianie ideologii i ósmego dna w fotografii ślubnej jest obowiązkowe?..
    Nie wiem... po prostu staram się odgadnąć w jakim celu powstało to zdjęcie? Oczywiście mógłbym napisać "super - podoba mi się" tylko chyba nie o to chodzi...
    AMATOR

Domyślnie

To było raczej ogólne pytanie, nie bezpośrednio do Ciebie Nie jestem wyznawcą jakichkolwiek ideologii foto ślubnego, nie dorabiam żadnej teorii - bawię się kompozycją, światełkiem i przede wszystkim przebywaniem z fajnymi ludźmi - to wszystko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    To było raczej ogólne pytanie, nie bezpośrednio do Ciebie Nie jestem wyznawcą jakichkolwiek ideologii foto ślubnego, nie dorabiam żadnej teorii - bawię się kompozycją, światełkiem i przede wszystkim przebywaniem z fajnymi ludźmi - to wszystko

Szkoda , że niewiele osób tak myśli. Większość dorabia "IDEOLOGIĘ' do zdjęć ślubnych wymyślając różne bzdury a tu proszę genialne w swej prostocie i u mnie znalazło by się an honorowym miejscu na ścianie w dużym formacie
    D800| D610| 14-24mm | 70-200mm VRII | sigma 35 mm ART | SB910|900|FOMEI PANTHER 600 MINI | EIZO CS230 | PIXEL KING|SanDisc CF 32 GB x 6 | Lowepro Vertex 200 AW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Benny_Bennasi Zobacz posta
    (...) u mnie znalazło by się an honorowym miejscu na ścianie w dużym formacie
    I tak też ma wylądować u Młodych

Dzięki i pozdrawiam

Domyślnie

Podoba mi się minimalna ilość kolorów w tym zdjęciu, fajnie to gra.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów