no dobra a więc już klamka zapadła
właśnie zamówiłem d5100 + 18-105
na pewno jak sprzęt dotrze to napisze
dzięki wszystkim za zaangażowanie i podpowiedzi![]()
Szukaj
no dobra a więc już klamka zapadła
właśnie zamówiłem d5100 + 18-105
na pewno jak sprzęt dotrze to napisze
dzięki wszystkim za zaangażowanie i podpowiedzi![]()
Nareszcie stałem się dumnym posiadaczem D5100
wczoraj przyjechał z kurierem i dopiero kilka fotek pstryknąłem bo nie było kiedy, bardziej szperałem po menu i funkcjach (wiadomo, pierwsza lustrzanka).
Myślę, że sprzęcik dosyć fajny jak na tą kasę i będę zadowolony![]()
Gratuluję trafnego wyboru i zyczę wytrwałości w nauceAha i zacznij już zbierać na kolejne szkła
![]()
D90 + Sigma 17-50 + Nikkor 35 + YN-685;
Fujifilm X-T20 + Fujifilm 15-45 + Fujifilm 27 2.8
Gratuluję Tak na marginesie sciągnij pełną instrukcję obsługi ze strony Nikona Ta w zestawie jest skróconaLepiej poznasz swoj aparat a to podstawa do robienia dobrych zdjęć a przy okazji nauczysz się tego i owego.
dokładnie, instrukcja jest na cdbędzie trochę zabawy na najbliższy czas i zgłębiania wiedzy fotografowania
![]()
Hehe, dokładnie taką samą rozmowę odbyłem w Saturnie.
Błąkałem się tam czekając na żonę i jak wpadł mi w ręce d5100 18-105 (którego zamówiłem dzień wcześniej na alledrogo) dopadł mnie sprzedawca, który "od 20 lat cyka fotki i właśnie sprzedał szklarnię i przestawił się na Olympusa OM-D".
Nie będę wdawał się w szczegóły o których opowiadał, ale myślę że taką gadką nie jednego byłby w stanie przekabacić. Miał sporo racji, ale też wiele razy mijał się z prawdą. Zastanawia mnie tylko dlaczego był taki uparty. I czy to przypadek, że sprzedawcy tak namawiają na ten parat. Mają jakieś obrywy?
Wcześniej lansowali Sony a teraz Olympusa? No nieźle. To chyba w dużych sklepach już standard...![]()
Nikon
No wiecie sam sprzedaje, moze w innej branży (finanse), ale zasada ta samasprzedajesz to co tobie sie oplaca, nie klientowi. Jak jest parcie na jakis produkt i placa extra to wciskaja wlasnie te produkty.
Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
Skontaktuj się z nami