Close

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 61

Domyślnie

no dobra a więc już klamka zapadła
    właśnie zamówiłem d5100 + 18-105
    na pewno jak sprzęt dotrze to napisze
    dzięki wszystkim za zaangażowanie i podpowiedzi

Domyślnie

Nareszcie stałem się dumnym posiadaczem D5100
    wczoraj przyjechał z kurierem i dopiero kilka fotek pstryknąłem bo nie było kiedy, bardziej szperałem po menu i funkcjach (wiadomo, pierwsza lustrzanka).
    Myślę, że sprzęcik dosyć fajny jak na tą kasę i będę zadowolony

Domyślnie

Gratuluję trafnego wyboru i zyczę wytrwałości w nauce Aha i zacznij już zbierać na kolejne szkła
    D90 + Sigma 17-50 + Nikkor 35 + YN-685;
    Fujifilm X-T20 + Fujifilm 15-45 + Fujifilm 27 2.8

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

Gratuluję Tak na marginesie sciągnij pełną instrukcję obsługi ze strony Nikona Ta w zestawie jest skrócona Lepiej poznasz swoj aparat a to podstawa do robienia dobrych zdjęć a przy okazji nauczysz się tego i owego.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AdamC2 Zobacz posta
    Gratuluję Tak na marginesie sciągnij pełną instrukcję obsługi ze strony Nikona Ta w zestawie jest skrócona...
    O ile się nie mylę to, pełna instrukcja obsługi znajduje się na dołączonym do zestawy CD .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ark Zobacz posta
    O ile się nie mylę to, pełna instrukcja obsługi znajduje się na dołączonym do zestawy CD .

zgadza się
    z50 -

Domyślnie

dokładnie, instrukcja jest na cd będzie trochę zabawy na najbliższy czas i zgłębiania wiedzy fotografowania

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawelsw81 Zobacz posta

wczoraj wszedłem z premedytacją do salonu Nikona i koleś zbił mnie z tropu. Zdecydowanie jego kierunek myślenia wskazywał na tzw. bezlusterkowce i upierał się, że na ten moment to najlepszy zakup. Argumentował to szybkością migawki podobno nieustępującą lustrzanką i jakością zdjęć podobno nawet lepszą. Jedną z propozycji jaką mi dał to zakup Olympusa EP-3 z dwoma obiektywami za cenę nieco powyżej 2 tys.
    Hehe, dokładnie taką samą rozmowę odbyłem w Saturnie.

Błąkałem się tam czekając na żonę i jak wpadł mi w ręce d5100 18-105 (którego zamówiłem dzień wcześniej na alledrogo) dopadł mnie sprzedawca, który "od 20 lat cyka fotki i właśnie sprzedał szklarnię i przestawił się na Olympusa OM-D".

Nie będę wdawał się w szczegóły o których opowiadał, ale myślę że taką gadką nie jednego byłby w stanie przekabacić. Miał sporo racji, ale też wiele razy mijał się z prawdą. Zastanawia mnie tylko dlaczego był taki uparty. I czy to przypadek, że sprzedawcy tak namawiają na ten parat. Mają jakieś obrywy?

Domyślnie

Wcześniej lansowali Sony a teraz Olympusa? No nieźle. To chyba w dużych sklepach już standard...
    Nikon

Domyślnie

No wiecie sam sprzedaje, moze w innej branży (finanse), ale zasada ta sama sprzedajesz to co tobie sie oplaca, nie klientowi. Jak jest parcie na jakis produkt i placa extra to wciskaja wlasnie te produkty.

Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów