Jura Krakowsko-Częstochowska może mieć różne oblicze. Oto jedno z nich. Zapraszam.
Szukaj
Jura Krakowsko-Częstochowska może mieć różne oblicze. Oto jedno z nich. Zapraszam.
Owszem. PrawyDolny i te cięte domy też trochę psują mi całość. Ale bez tych domków kadr jest dla mnie pusty. Brak wtedy odniesienia do trójpodziału. Wtedy też wieża na nikogo nie będzie patrzyła. Przynajmniej tak ja to widzę ale uwaga jest na bank słuszna. Dziękuję i pozdrawiam.
i ja się dopisuję. Pierwszy plan jest zbędny
dwasto i emce U-piter
A dla mnie wszystko jest poukładane - i tak to widzę . Bardzo fajna fota
D800 / N 50 AF-S . 1,4 G / N 14-24 AF-S . 2,8 G / N 24-70 AF-S . 2,8 G / N 70-200 AF-S . 2,8 G VR II / N 105 AF-S . 2,8 G VR Micro / TC-17 EII / SB-800 /
Ładnie w delikatnej mgle , uwaga o pierwszym planie słuszna.Pozdrawiam
Dziękuję Wam bardzo za wskazówki. Zostawię jak jest ale uwagę na bank zapamiętam. Do tego sobie przypomnę to zdjęcie oraz moment, w którym stoję na skale i sobie uświadamiam jak duży zrobiłem błąd nie zabierając 300-ki z samochodu. Nosiłem ją całą noc (waży 3kg i zajmuje sporo miejsca) pod każdy z zamków. W końcu 4:30, ciemno bardzo gdyż księżyc się schował za horyzont... Ja zmęczony więc zostawiam klamota w samochodzie. Półtorej godziny później uświadamiam sobie swój błąd. Wasze wskazówki plus ta historia nauczyła mnie jednego. Nie ma lekko trzeba dźwigać to żelastwo![]()
Skontaktuj się z nami