Szukaj
Zdarza się to oj zdarzaI nie po jednym popularnym piwku. Dodam, że w momencie spożywania takowego czuje się 1) dziwaczny, dość niespodziewany zapach, szczególnie przy otwieraniu puszki/butelki; 2) "coś" w smaku piwa. Mówię jako niedawny student o piwach z przeceny. Niby data ważności ~miesiąc do przodu, puszka nietknięta, kapsel na butelce tym bardziej, a w smaku coś jest dziwnego.. No i rano tak jak piszecie - kac jak po baletach z mieszaniem różnorodnych trunków, głowa obrażona. Nie wiem o co z tym chodzi, ale miewa to naprawdę wiele osób
![]()
Wiesz czym jest pożyczka 2000 na dowód ? Wejdź i dowiedz się!
Szkoda, ze nie wpadlo Ci w lapy cos do zmniejszania fotek Krzysztofie :P
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Ok Pany.
Kumple pojechali pod czeską granicę i obiecali tamtejsze browary
Codziennie u czechów są
Co polecacie? Co mogę sobie u nich "zamówić"?![]()
Bardzo lubię piwa z gatunku Stout i ostatnio często testuje rożne gatunki. W weekend po raz kolejny byłem w pubie PiwPaw (polecam, rewelacyjny lokal ponad 50 nalewaków z rożnymi gatunkami piwka) i próbowałem Coffee Stout – podróże kormorana. Rewelacyjne piwko o kawowym aromacie.
Nooo... Spis treści na stronie wygląda zachęcająco![]()
A skąd - staruchy na przejściach skillowane, turbinę szlag trafił:
...a Aardbeg wymieciony - w kraju kryzys, bieda aż piszczy, ludzie doprowadzeni do ostateczności przez nędzę piją z rozpaczy tanie single malty...
Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 08-04-2014 o 22:23
Skontaktuj się z nami