Witam
Wstawiam ponownie ponieważ poprzedni hosting coś mieszał.
Oto kolejny kadr z Tower Bridge, szukałem innego kadru i perspektywy jestem ciekaw co myślicie ??
Szukaj
Witam
Wstawiam ponownie ponieważ poprzedni hosting coś mieszał.
Oto kolejny kadr z Tower Bridge, szukałem innego kadru i perspektywy jestem ciekaw co myślicie ??
mnie się podoba, ciekawe inne ujęcie, fajne kolorki....
A jeśliby ci zabrakło wszystkich drabin, to naucz się wspinać po własnej głowie.
Fryderyk Nietzsche
Kiedy tę fotkę robiłeś? Ile razy nie podchodzę do tematu tej fontanny, to nic z niej nie tryska
A kadr fajny - lekko bym poprawił perspektywę.
Sam miałem pomysł na podobny, tylko ta "niema" fontanna. Któregoś razu udało mi się złapać księżyc w pełni wyłążący zza chmur w "oknie z kończyn" pomiędzy delfinem, a tą panienką![]()
Object error. Unable to run this script. Program terminated!
Bylo by lepsze jakby bylo proste i troche dluzszy czas bo teraz wyglada jakby ktos wymiotowal na delfinaWyciagnalbym tez odrobine z cienia. Fota na +.
Zdecydowanie na plus. Ja kupuje ją w całości tak jak jest.
Nikon D7200 | D90 + MB-D80 | T11-16 2.8 | N35 1.8G | N18-105 3.5-5.6 | T90 2.8 Macro | T70-200 2.8 | SB-900 | YN-560 III
Zdecydowanie za dużo w kadrze i to jest niestety niekorzystne dla tego ujęcia.
Sądzę, że gdyby nie tytuł zdjęcia toczyła by się polemika co autor miał na myśli naciskając spust, ale skoro tematem jest "jump" to w ten prosty sposób widz został klasycznie zmanipulowany...
Ja nie kupuję tego zdjęcia![]()
NIKON
Zdjęcie zrobiłem 15 lutego jak spędzałem weekend w Londynie![]()
Teraz widze, że jest lekko krzywe.... dłuższy czas nie wchodził w gre bo nie miałem statywu. Zdjęcie zrobilem z ręki. Następnym razem zabiore staty)
Dziękuje za zwrócenie uwagi. Następnym razem pokombinuje troche innaczej.
Również dziękuje za opinie) i już dzięki temu widzę, że można z tego kadru zrobić ze 3 inne o mniejszej zawartości detali. Na wakację napweno tam wrócę i zaprezętuje ponownie
)
Mi się podoba, ale ludzika mogłes wykopać:P
Skontaktuj się z nami