Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Dumbier

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Fajowego klimatu odmówić powyższej odsłonie nie można.
    Ale...

...mam tak samo .
    nie przecze, że szerzej byłoby korzystniej, tak też przewidywał pierwotny plan lecz cofając sie do tyłu, w kadrze znalazłyby się inne nieporządane kwestie) jak wiadomo, nie zawsze można jak sie chce
    Ostatnio edytowane przez deemes ; 06-03-2014 o 12:20
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deemes Zobacz posta
    nie przecze, że szerzej byłoby korzystniej, tak też przewidywał pierwotny plan lecz cofając sie do tyłu, w kadrze znalazłyby się inne nieporządane kwestie) jak wiadomo, nie zawsze można jak sie chce
    Przyjęte do wiadomosci, co nie zmienia faktu że niedosyt szerokosci pozostaje. Niemniej klimat przedni.

Spróbuj cofac się do przodu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ładny zimowy minimal, z klimatem
    Prosto i na temat, podpisuję się.
    LED ZEPPELIN

Oszczędny w słowach Awatar dobutrex
    Miasto
    Polska Południowa

Domyślnie

W prostocie siła

Domyślnie

Bardzo przyjemne zdjęcie, lubię zimę ... na zdjęciach
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    ..Spróbuj cofac się do przodu
    Kiedyś próbowałem do przodu lecz przez fakt, iż patrzyłem się w tym czasie przez wizjer, prawie spadłem w przepaść, więc teraz cofam się tylko do tyłu

Domyślnie

Autorze, zerkając na Twoje poprzednie zamieszczane zdjęcia na forum śmiem twierdzić, ze wstawiajac to zdjecie zrobiles.....krok do tyłu. Nie podzielam ani jednej pochlebnej opinii, w sumie jestem troche zdziwiony, bo moim zdaniem to zdjecie sie nadaje do kosza. Ja bym takiego zdjecia nie zamiescil. Wiem jak to jest z warunkami w górach co do godzin wschodów i zachodów na portalach... tak, można od nich dostać białej gorączki.
    Dziękuje i zycze udanych warunkow i zdjec
    D7100 D750 , N70-300VR, N35 1.8, Di622 II, T150-600g1, n50/1.4, 2xYN685+622tx, N24/1.8, N18-35, N85/1.8 + klamoty lol ...mala galeria flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lortek Zobacz posta
    Autorze, zerkając na Twoje poprzednie zamieszczane zdjęcia na forum śmiem twierdzić, ze wstawiajac to zdjecie zrobiles.....krok do tyłu. Nie podzielam ani jednej pochlebnej opinii, w sumie jestem troche zdziwiony, bo moim zdaniem to zdjecie sie nadaje do kosza. Ja bym takiego zdjecia nie zamiescil. Wiem jak to jest z warunkami w górach co do godzin wschodów i zachodów na portalach... tak, można od nich dostać białej gorączki.
    Dziękuje i zycze udanych warunkow i zdjec
    Heh, Drogi współforumowiczu, wziąłbym Twoja wypowiedzieć na poważnie gdybyś poważnie ją uargumentowywał. Pisanie, że coś jest złe, niepodając przyczyn, świadczy tylko o skrajnej niedorzeczności. Jak na razie jesteś czarną owcą, w tym wątku, o tak radykalnych poglądach na temat mojego zdjęcia, więc chyba musiałbyś się bardziej wysilić jeśli już tak bardzo chcesz siać zamęt.. Oczywiście każdy ma prawo do słowa, tego nie podważam lecz rozmawiajmy na poziomie

Domyślnie

Proszę Cię Trzy kupy zmrożonego śniegu, w tle za mgłą słońce mizernie sie przebija. Co to ma być? Tez mam milion nieudanych zdjęć z fajnych miejsc. To ze wysoka góra i złota godzina nie oznacza ze ma mi sie podobac taki pstryk o niczym. Zwyczajnie nietrafiles warunków i tyle. Rozumiem Twoja frustracje, był ambitny plan ale sam przecież powiesz ze wyszła lipa, no bo chyba nie po takie zdjecie tam sie fatygowałes nie? Pokaż cos lepszego z tego wyjazdu albo przyznaj mi racje.
    D7100 D750 , N70-300VR, N35 1.8, Di622 II, T150-600g1, n50/1.4, 2xYN685+622tx, N24/1.8, N18-35, N85/1.8 + klamoty lol ...mala galeria flickr

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów