Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Filiżanka

Domyślnie Filiżanka

Witam, wstawiam zdjęcie filiżanki... zapraszam do komentowania.

Domyślnie

Za bardzo low-key, jak dla mnie. Coś tam widać, niby z filiżanki chyba coś się wylewa...albo wlewa...a może to dym... Więcej światła, żeby rozjaśnić pomysł. Sama kompozycja wydaje się OK - ale znów zbyt ciemno, żeby być tego pewnym
    I czy ja dobrze widzę? Ucho jest w kształcie serca? Nie, nie...zdecydowanie za ciemno...Albo choć tło nieco jaśniejsze od filiżanki...
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Kompozycja, cienie dla mnie OK, ale zgodzę się z SerU, że ciut za ciemno. Gdybyś może lekko podciągnął, na tyle, że górną krawędź ucha objąć całą i wydobyć kształt, to byłoby może lepiej. A może nie, nie wiem... Dym za to świetny.

Ta, ucho jest w kształcie serca
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

Fotografia jak żywcem wyjęta z "Fotografii produktowej" Eberharda Schuy'a; Mi się bardzo podoba.
    Trochę bloguję.

Domyślnie

za cienmo nie jest. jest ok. przydaloby sie wiecej filizanki.
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Więcej filiżanki w filiżance?? może trochę więcej powinno być widać ją, albo tło powinno być minimalnie jaśniejsze, ale założenie było takie, żeby było widać tylko kontury jej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rafal_Boruch Zobacz posta
    Więcej filiżanki w filiżance?? może trochę więcej powinno być widać ją, albo tło powinno być minimalnie jaśniejsze, ale założenie było takie, żeby było widać tylko kontury jej
    wiecej filizanki w sensie szerszego kadru. ja tam widze wystarczajaco duzo. wiecej nie trzeba.
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Uprawnienia umieszczania postów