Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12
    Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie Aleksandra i Maciek

Kilka zdjęć z wesela na którym spotkałem i kolegę z klasy i partnera od liny gdzie razem wspinaliśmy się w totalnie beznadziejnych warunkach na szczerbę Giewontu. Piotrek Majfek pozdrawiam. A cóż Na weselu u Majfka Ola złapała podwiązkę a ja krawat. Niestety los poprzedzielał nam innych partnerów życiowych Zapraszam

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.

Domyślnie

Pozazdrościć pleneru i oka. Twojego. Bardzo smaczne kadry. Nie ma się czego przyczepić.

Domyślnie

Dwójki trochę nie rozumiem - oderwana od reszty...
    Ale obuwie Pana Młodego mnie rozbawiło

Plener - bajka, choć na 15 Panna Młoda ma jakąś dziwną minę.
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Rewelacja, trampki na ślubie. W sumie to ciekawe czemu nie przyszedl w dresie ?

Domyślnie

A cos o zdjeciach?

Wysłane z mojego GT-N7000 przy użyciu Tapatalka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wunat Zobacz posta
    A cos o zdjeciach?
    Zdjęcia bardzo dobre technicznie. Dobra rzemieślnicza robota. Pomysł na plener też na plus.

(bardzo smutny reportaż)

Domyślnie

Zdjęcia przyjemne w odbiorze, ale trochę za mocno przepalone moim zdaniem, zwłaszcza suknia panny młodej.

Gaduła Awatar manfred
    Miasto

Domyślnie

Ups tyle komentarzy a ja śpię zamiast spieszyć z odpowiedziami. SerU na dwójce córka PM. Może i oderwane od reportażu ale miałem przykazane dużo ją fotografować i w sumie spodobał mi się ten kadr ale zgadzam się z Tobą w zupełności. Co do obuwia młodego jakie to ma znaczenie czy poszedł w lakierkach czy w trampkach. Owszem kogoś może to szokować ale to jest forum fotograficzne i zwracanie uwagi na ubiór wg mnie jest bez sensu. No ale macie to tego prawo i komentować owszem można i to. Co do reportażu i pleneru może w pierwszej chwili wyglądać na smutny ale też pogoda była smutna Na dole czyli na dolnej stacji kolejki była smolista mgła i co dziwniejsze lekko kropił deszczyk. Dopiero jak wyjechaliśmy powyżej MT odsłoniły się widoki. Kilka zdjęć jest więcej na mojej stronie ale nie zapraszam bo tam mam więcej gniotów i zaraz mnie tu zjedziecie jak starą chabetę . Suknia w istocie przepalona można było ją bardziej wyciągnąć. Oczywiście PM oddałem zdjęcia z pięknie naświetloną suknią Tutaj pozwoliłem sobie zrobić to na odwrót.
    PS Dziękuję za podpowiedzi bo są dla mnie bardzo ważne. To mój pierwszy post zdjęciowy i powiem szczerze bałem się okropnie co nie znaczy że już mi się nie dostanie po głowie za zdjęcia. Pozdrawiam i jak to się mówi z górskim pozdrowieniem Hejjjjjj
    Ostatnio edytowane przez manfred ; 03-03-2014 o 13:56

Domyślnie

Kurde blade na forum fotograficznym od 9 lat i dopiero odważyłeś się zdjęcia pokazać, no no no.. Ja zacząłem od drugiego końca
    Mi to w zasadzie podoba się tylko 10. Ale też porównuję do najlepszych zdjęć ślubnych jakie tutaj widziałem. Zdjęcia może i faktycznie technicznie poprawne, ale mnie nie porwały.

Gaduła Awatar manfred
    Miasto

Domyślnie

No wiesz nie nalezę to "wielkich" fotografii ślubnej ale za dziewięć lat postaram się poprawić i wrzucić coś jeszcze lepszego

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów