Skoro każdy może mieć jakieś tam wyobrażenie o "Samotnej Górze" to mam i ja. W roli "Erebor" Zamek w Olsztynie pod Częstochową. Zapraszam.
Szukaj
Skoro każdy może mieć jakieś tam wyobrażenie o "Samotnej Górze" to mam i ja. W roli "Erebor" Zamek w Olsztynie pod Częstochową. Zapraszam.
Jeśli korzystasz z Ps'a to tam masz korekcje obiektywu jako filtr, często pomocne, potem tylko wykropuj i po sprawie, pomaga w takich sytuacjach. A całość widziałbym tak jeśli pozwolisz
Z tej perspektywy zamku w Olsztynie jeszcze nie widziałem. Dla mnie dobre.
gdybym nie wiedział to pomyślałbym, iż na tym zdjęciu jest Kasprowy Wierch ze słupkami oznaczającymi szczyt, a w dole jest Zakopaneoczywiście na pierwszy rzut oka
Niezły widok, gdybyś uciął 3/4 nieba to dałbym się nabrać , że to fot. z LOTR'a
Nieważne czym - ważne jak!
Klimatyczna miejscówka i fajnie wyszło.
Pewnie, że pozwolę ale efekt jest dość marny. Też doszedłem do tego momentu w prostowaniu horyzontalnym wież i się wróciłem. Zwróć uwagę na skrajną, prawą wieżę oraz mury obronne. Walą się na łeb na szyję. Tak być nie może! To jest przesada w drugą stronę. Jestem na NIE, wolę swoją wersję.
Dziękuję Wam za wizytę i komentarze. Jura jest wspaniała i dała mi pomysły na następne kadry.
No jest efekt WOW, gratuluję
Skontaktuj się z nami