Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Elgol

Domyślnie Elgol

Zdjęcie z kwietnia ubiegłego roku... aura nie sprzyjała ale, samo miejsce zapiera dech w piersiach.

|NikonD200|Sigma18-50mm@20mm|ISO100|f/5.6|1/60sek|
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 26-02-2014 o 15:31 Powód: pis. (Kwietnia->kwietnia)
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

widok piękny. Zdjęcie chyba zbyt mocno wyostrzone, albo to zasługa tej Sigmy
    NIKON

Oszczędny w słowach Awatar therion
    Miasto
    Wejherowo/Winchester

Domyślnie

Miejscówka przepiękna. Wybieram się na Isle of Skye w tym roku, oby tylko aura dopisała . Jeśli chodzi o kadr to zastanawiam się jakby tak mniej dołu i trochę więcej góry, chyba byłoby lepiej. Tak czy inaczej zdjęcie fajne.

Domyślnie

Sam widok zachęca do wycieczki, byłaby niezła pocztówka. Mnie zachęciło do odwiedzenia Twojego portfolio - można pozwiedzać nie wychodząc z domu.. ale to nie to samo co zobaczyć na własne oczy ... a wallbase jak widzę bardzo popularny wśród fotografów. Oby więcej takich zdjęć
    Nieważne czym - ważne jak!

Domyślnie

Eleganckie miejsce, świetna przestrzeń, osobiście celowałbym z lufy w te ośnieżone szczyty!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Miejsce istotnie z tzw. potencjałem, szkoda, że nie trafiłeś jakiegoś znośniejszego światła.
    Nad prawym szczytem coś się chyba "omskło" w obróbce, ten niebieski placek wygląda dość obco w zestawieniu z resztą obrazu.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Nad prawym szczytem coś się chyba "omskło" w obróbce, ten niebieski placek wygląda dość obco w zestawieniu z resztą obrazu.
    ...mam podobne odczucie co do tego niebieskiego

Poza tym ok! Ładna przestrzeń

...w pierwszej chwili pomyślałem, że to "kanapka", i że dół dałeś ze Swanage

Pozdro! =]

Uprawnienia umieszczania postów