Zdjęcie z kwietnia ubiegłego roku... aura nie sprzyjała ale, samo miejsce zapiera dech w piersiach.
|NikonD200|Sigma18-50mm@20mm|ISO100|f/5.6|1/60sek|
Szukaj
Zdjęcie z kwietnia ubiegłego roku... aura nie sprzyjała ale, samo miejsce zapiera dech w piersiach.
|NikonD200|Sigma18-50mm@20mm|ISO100|f/5.6|1/60sek|
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 26-02-2014 o 15:31 Powód: pis. (Kwietnia->kwietnia)
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
widok piękny. Zdjęcie chyba zbyt mocno wyostrzone, albo to zasługa tej Sigmy
NIKON
Miejscówka przepiękna. Wybieram się na Isle of Skye w tym roku, oby tylko aura dopisała . Jeśli chodzi o kadr to zastanawiam się jakby tak mniej dołu i trochę więcej góry, chyba byłoby lepiej. Tak czy inaczej zdjęcie fajne.
Sam widok zachęca do wycieczki, byłaby niezła pocztówka. Mnie zachęciło do odwiedzenia Twojego portfolio - można pozwiedzać nie wychodząc z domu.. ale to nie to samo co zobaczyć na własne oczy... a wallbase jak widzę bardzo popularny wśród fotografów. Oby więcej takich zdjęć
![]()
Nieważne czym - ważne jak!
Eleganckie miejsce, świetna przestrzeń, osobiście celowałbym z lufy w te ośnieżone szczyty!
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Miejsce istotnie z tzw. potencjałem, szkoda, że nie trafiłeś jakiegoś znośniejszego światła.
Nad prawym szczytem coś się chyba "omskło" w obróbce, ten niebieski placek wygląda dość obco w zestawieniu z resztą obrazu.
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami