Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Paco de Lucia

Domyślnie Paco de Lucia

Niestety, już go nie posłuchamy. Wielka strata, osobowość bez następcy.
    Smutno.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

O fak, myslalem ze dasz jakas fote czy cos i se mysle - czy ten czlowiek jeszcze zyje? A tu taka informacja...

Domyślnie

Legenda odeszła.
    Smutny to dzień.
    Krzysztof Paszkiewicz

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Odszedl czlowiek, legenda zostanie... w sumie mlody chlop byl - 66 lat.

Jego koncerty z McLaughlinem i Di Meola to bylo cos pieknego...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Jego koncerty z McLaughlinem i Di Meola to bylo cos pieknego...
    Akurat supertrio to taki bardziej chłyt marketingowy był. Wyścigi siakieś. Koncertowe albumy można kupować w ciemno, ja najbardziej lubię Live one Summer Night (jeśli nie mylę tytułu). W sieci jest też sporo świetnych nagrań z Camaronem.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?

Domyślnie

D90 + 55-200 z koncertu we Wrocławiu
    Czarny pasek na żółto haftowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    Akurat supertrio to taki bardziej chłyt marketingowy był. Wyścigi siakieś....
    Jeżeli nie widziałeś ich koncertu na żywo, to mogę Cię zapewnić że był to całkiem "znośny marketing"
    Olbrzymia strata
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cezet Zobacz posta
    D90 + 55-200 z koncertu we Wrocławiu
    He, z wszystkich koncertów są takie same zdjęcia Mam z dwóch występów i prób (właśnie ten Wrocław i Warszawa 2010) i praktycznie wszystkie zdjęcia to kombinacja dwóch póz i trzech min.

Do posłuchania:
    http://www.youtube.com/watch?v=ZBa5xUWHQAI
    http://www.youtube.com/watch?v=wTNwU2iiprk

Nie twierdze, że koncerty supertria były złe, po prostu uważam, że Paco był gitarzystą flamenco i w tej właśnie muzyce pokazywał prawdziwy geniusz. Co doskonale widać w fakcie, że właściwie nie ma następcy, niby jest Amigo, Canisares czy kilku innych, jednak to zdecydowanie inna liga.

Uprawnienia umieszczania postów