Close

Strona 9 z 21 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 205

Wątek: 1 z 10

Domyślnie

Nie komentowałem do tej pory Twoich zdjęć.
    Ale jakbyś przestał je tu pokazywać, to nudno by się zrobiło.
    Jak dla mnie - patrząc faktycznie przez pryzmat myśli przewodniej wątku - zdjęcia w większości trzymają dobry poziom. Niektóre zaskakują. I to bardzo sobie w nich cenię.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ycp Zobacz posta
    Nie komentowałem do tej pory Twoich zdjęć.
    Ale jakbyś przestał je tu pokazywać, to nudno by się zrobiło.
    Jak dla mnie - patrząc faktycznie przez pryzmat myśli przewodniej wątku - zdjęcia w większości trzymają dobry poziom. Niektóre zaskakują. I to bardzo sobie w nich cenię.
    No i masz. Ty mi tutaj zdjęcia chwalisz, a ja odwzajemniam się pojeżdżając po Twoich Karma mnie dopadnie.

30/10.

Domyślnie

Chciałbym kiedyś mieć połowę Twojej światłoczułości. Rewelacja. Dawaj więcej.
    .
    Posiadanie lustrzanki nie robi z Ciebie fotografa a tylko posiadacza lustrzanki
    D5100 ; N35 ; N85 ; (N18-55 ; N55-200)<--te się nie liczą

Domyślnie

Zaden problem - 90% zdjec robie na iso100. Kup Velvie 50 i masz polowe swiatloczulosci [czerstwy zart]

Dzieki!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kartofelinder Zobacz posta
    Karma mnie dopadnie.
    No

Domyślnie

Masz zawsze ze sobą aparat (kompakt, bezlusterkowiec?), czy też wyruszasz celowo na poszukiwanie kadru (biorąc wtedy więcej sprzętu (lustrzanke, obiektywy)?
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Zasob sprzetu jaki mam ze soba nie zalezy mocno od tego, czy zamierzam robic zdjecia, czy nie (poza tym, ze nosze wtedy ze soba drugie body). 'Natchniona chwila' to coraz mniejszy odsetek moich zdjec wiec chociaz aparat staram sie zabierac ze soba zawsze, zdjecia powstaja glownie kiedy z takim zamiarem opuszczam dom.

To ostatnie zdjecie zrobilem w Berlinie z calkiem wysokiej wiezy, na ktora wlazlem o kulach ze skrecona kostka, po mokrych schodach i trzymajac aparat palcami w rece (bo akurat nie mial paska). Wspominam o tym, bo ze wzgledu na kontuzje w ogole nie traktowalem tego jako wypadu na zdjecia, ale mialem go wcisnietego gdzies tam w bagazu. To dobry przyklad na to, ze nie trzeba aparatu targac caly czas na ramieniu, a jedynie miec go w poblizu na wypadek gdybysmy znalezli interesujace zdjecie. Fakt, ucieka wtedy sporo momentow, ale kiedy sie na momenty poczeka w odpowiednim miejscu (jak na zdj. 28,31,32), na pewno sie pojawia.

Edyta podpowiada, ze ja z reszta w ogole nie jestem dobry w fotografowaniu niespodziewanych momentow. Wole zaczac od miejsca i poczekac az cos wybuchnie
    Ostatnio edytowane przez Kartofelinder ; 10-03-2014 o 12:10

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Jastrzębie-Zdrój

Domyślnie

32 super. Juz chyba gdzieś widzialem:P

Strona 9 z 21 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów