Close

Strona 152 z 272 PierwszyPierwszy ... 52102142150151152153154162202252 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 511 do 1 520 z 2712
    Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

I statki w stoczniach do transportowania tych samochodów oraz lokomotywy elektryczne produkują. Jak to wszytko ogarniają doprawdy nie wiem aparaty fotograficzne, kamery, tablety, projektory ....... Czego nie produkuje Samsung ?
    Chyba tylko oscypków

Domyślnie

Juz jestes ich niewolnikiem, nie ma chyba wyrobu elektrotechnicznego bez czesci od Samsunga, pomijam juz procesory (nawet polowa iCos jest od nich pomimo smiesznej wojenki miedzy S a A), pamieci, czy sterowniki czegokolwiek, matryce LCD i mozna tak wymieniac w nieskonczonosc.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Nie ma co żałowiać i zaklinać achów i ochów, ta tachnologia nie ma przyszłosci. Dobry TV LED jest tak samo dobry okiem i radością oglądania, a w niektórych aspektach lepszy od plazmotrona, ale niestety takiego za 3,5-4 tys zł się nie kupi .
    Za więcej też prawdę rzekłszy ciężko .

I statki w stoczniach do transportowania tych samochodów oraz lokomotywy elektryczne produkują. Jak to wszytko ogarniają doprawdy nie wiem aparaty fotograficzne, kamery, tablety, projektory ....... Czego nie produkuje Samsung ?
    Chyba tylko oscypków
    A czego to nie robi Panas .
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    A czego to nie robi Panas .
    Oscypków i plazm
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinio Zobacz posta
    Na wszelki wypadek oszczędzaj kondensatory
    Tylko nie bardzo wiem jak to robić ?
    Pozdrawiam
    Marcin

Domyślnie

Czemu za dwa lata ?
    A ile daja gwarancji...?
    Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.

Domyślnie

Ja w samsungu sam wymieniałem kondensatory jak się gwarancja skończyła. I tv działa dalej 7lat juz.
    Tzn teraz to bardziej wisi sobie w sypialni niż działa, bo od 3tyg ma następcę w salonie.
    D600
    14,20,28x2,35,50,85,90,300,500
    28-75,70-210

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Tylko nie bardzo wiem jak to robić ?
    Nie oglądaj telewizji i wyciągaj wtyczkę

Cytat Zamieszczone przez RAF7705 Zobacz posta
    Ja w samsungu sam wymieniałem kondensatory jak się gwarancja skończyła. I tv działa dalej 7lat juz.
    Tzn teraz to bardziej wisi sobie w sypialni niż działa, bo od 3tyg ma następcę w salonie.
    W tych nowych może już się to nie udać
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Plazmotron ustawiony i włączony na nie wyśrubowanych parametrach. Zależnie od jasności ekranu, czyli treści, czyli tego co się dzieje na filmie watomierz pokazuje od 170 do 290 ! wat . Pieknie pięknie dokładnie 3 razy tyle co LED 47 calowy też od Pansonica czyli 60-70 wat . Czyli filmy tylko w niedziele, a w tygodniu radio zostaje
    Może ktoś chce kupić ładną plazmę, fajny egzemplarz, ładnie wyregulowany, nawet folie nie zdjęte i do końca nie rozpakowany

Domyślnie

Ogladaj telewizor a nie watomierz.
    Pursue happiness with diligence

Strona 152 z 272 PierwszyPierwszy ... 52102142150151152153154162202252 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów