Napotkana w drodze na Wołowiec 2064m n.p.m. Zdjęcie z ostatniego weekendu
Bardzo proszę o sugestie. Nie czuje sie "mocna" jesli chodzi o krajobrazy i przyrode,wiec kazda wskazowka jest mile widziana
Szukaj
Napotkana w drodze na Wołowiec 2064m n.p.m. Zdjęcie z ostatniego weekendu
Bardzo proszę o sugestie. Nie czuje sie "mocna" jesli chodzi o krajobrazy i przyrode,wiec kazda wskazowka jest mile widziana
Nikon N10.5 N35 N85 N80-200 S17-50 YN568
Zapraszam do polubienia strony
Zdjęcie bardzo dobre. Nic tylko na ścianę powiesić![]()
Mnie trochę drugi plan odciąga o głównego tematu, może delikatne przygaszenie by pomogło.
Pozdrawiam Mirek
Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą
Bardzo fajne! Mi się podoba. Dodatkowo ten zwiewany śnieg dodaje uroku.
Jakby byla w mocnym punkcie to by bylo nawet lepiej, ale ogolnie jest klimat i calosc na duzy plus.
PS. Logo przeszkadza![]()
Ostatnio edytowane przez FHR ; 19-02-2014 o 09:11
Bardzo fajny fot jak i kozicaMi się podoba.
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
@Biegly, szkoda ze nie widziałeś mnie jak zobaczyłam ta Kozice. Zaczelam biec po dosc ubitym sliskim sniegu, to była przełęcz wiec wiało tak ze ledwo się na nogach trzymałam. Odpychajac się kijkami szybko zblizylam się do Kozicy. Stwierdzilam ze dalej nie biegnę bo mi ucieknie. Tele bylo w plecaku wiec szybko trzeba było je wydostac. Rzucilam się na kolana i modlilam się tylko żeby nie zeszła. Udało się. Kozica pozwoliła mi dosłownie na zrobienie 3 zdjęć po czym sobie poszła![]()
Ps: Bardzo dziękuję za pozytywne opinie. Jestem zaskoczona tak miłym odzewem
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Nikon N10.5 N35 N85 N80-200 S17-50 YN568
Zapraszam do polubienia strony
Podoba się. Może bym trochę trochę faktycznie pomajstrował coś przy niebie i dalszym planie, może spróbował wykadrować kozicę na mocny punkt. Ale i tak jest bardzo fajnie.
Mnie się podoba ... śnieg dodał klimatu i scenerii.
W takim zimowym ubarwieniu nigdy mi się nie udało złapać żadnego koziołka ... tylko rude i rude, takie jak ten do którego też kawał drogi biegłem aby się znaleźć w fajnej i bezpiecznej dla niego miejscówce:
http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=212174
aha i wiadomym nie od dziś jest, że jak jest "ten" moment to tele zawsze w plecaku
pozdrawiam
Teraz Lady Ku
Skontaktuj się z nami