Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Morskie Oko...

Domyślnie

niby brak "akcji" na niebie da się zauważyć ale za to dół kadru wynagradza to z nawiązką. Super to "miedziane" światło ma wodzie! "Kafle" dopełniają obraz całości... tylko to niebo...

pozdrawiam

Domyślnie

Tytuł wątku mocno nie zachęcał mnie do oglądnięcia, ale po otwarciu zostałem mile zaskoczony oryginalnością i ciekawa kompozycja, ta odsłona wprowadza trochę świeżości w oklepanej miejscówce.
    Użytkuje X t2 TTArtisan 35 1.4 Fujinon 23 F2
    Było FEED 5, Kodak P850, Nikon D90, D300 D7100 D600 SB-900 Grip Md-10 50 F2 Canon 6D
    Szkiełka 18-105, 35 1.8G, T70-300 VC, T90 Macro , N70-210 F4, N35 1,8G FX, N80-200D ED 2,8, N85 1,8G S 24-35 F2 ART N28-105 N50 1.8G T24-70VC

Domyślnie

Najfajniejsze Morskie Oko jakie widziałem...
    Nikon

Domyślnie

Zdjęcie fajne, aczkolwiek mi tu trochę za dużo obróbki, by było ciut mniej i by było bardziej git niż jest
    D700 // S 24-70 2,8 // N 35 1.8 DX // SB700 //

Domyślnie

Wcześniej oglądałem na małym ekraniku i urzekły mnie te tafle lodu. Teraz na większym, i chyba jeszcze bardziej podoba mi się światło na szczytach oraz na wodzie, jak i jej faktura. A dopiero potem tafle . No i duża wersja dopiero pokazuje pazur!

Domyślnie

Bardzo fajna odsłona, mało jest zdjęć tego stawu zimową porą. Kadr można powiedzieć bardzo klasyczny, plus za to, że nie zapodałeś na PP kamieni, pomarszczona wiatrem woda sprawdza się znakomicie.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Odczuwam niedosyt...oczywiście ilością zamieszczonych zdjęć z długiej wędrówki. Nie wierzę, że zrobiłeś tylko jedną fotę. Twoja odsłona bardzo mi się podoba. Chmury na niebie wprowadziłyby tylko bałagan. W tym przypadku "podłoga" robi robotę.
    Z6II | N 14-30 | T 28-75 | S 8 + FTZ + Nodal Ninja R10

Domyślnie

daj coś jeszcze z tej serii , świetne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Wersja w czerniach i bielach także warta rozważenia mz .
    Zapewne Pawle w ramach walki z nudą takowa również powstanie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej1974 Zobacz posta
    Najfajniejsze Morskie Oko jakie widziałem...

Cytat Zamieszczone przez black70 Zobacz posta
    Nie wierzę, że zrobiłeś tylko jedną fotę. .
    Cytat Zamieszczone przez janusz nadolski Zobacz posta
    daj coś jeszcze z tej serii
    Jak wiadomo, miejsce znane i obfotografowane i przyznam szczerze, że jedyny kadr, który mi najbardziej się widział to właśnie ten... mam jeszcze standardowo panoramke z kamulcami na PP, ale nie jest zbyt atrakcyjna , może kiedyś coś jeszcze zapodam.
    Zapewne kadrów byłoby więcej, gdybym przeszedł je naokoło, lecz tym razem było już za póżno...

Jeszcze raz dzięki wszystkim.
    Pozdrawiam.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Świetnie wypatrzone i uchwycone.
    Nikon D90

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów