... mam i ja
Po całych 18 km w dwie strony, przebytych z buta
taki oto kadr upolowałem.
Zapraszam
Wersja ciut większa
Pozdrawiam
Szukaj
... mam i ja
Po całych 18 km w dwie strony, przebytych z buta
taki oto kadr upolowałem.
Zapraszam
Wersja ciut większa
Pozdrawiam
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
No to warto było, bardzo dobre foto, da się jednak coś nowego i fajnego wykroić z tak oklepanego tematu. Płaty lodu świetneNiesamowite, że połowa lutego a tam tak mało śniegu...
Ciekawie to się prezentuje.
Co prawda niebo poskąpiło jakiegoś spektakularnego wyglądu, za to podłoga nadrabia. Dobre zdjęcie...
NIKON
Zdecydowanie podłoga robi najlepszą robotęz reszta wiesz o tym, szkoda tylko że na niebie się nic nie działo, no ale... tak to już w górach jest
Pozdrawim
Znakomite zdjęcie, warto było zapychać te "marne" 18 kilosów.
Nikon
Dobra odsłona Morskiego..podłoga extra.
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
No niestety, zima w tym roku poskąpiła białego szaleństwa
Całe szczęście, że podczas pobytu trafiłem na trzy dni zimy... pierwszy raz byłem w Zakopcu zimowa porą i poczułem się jak wiosną
Oj tak... brakowało czegoś na niebie, ale cóż
Janusz z tym niebem to tak jest również nad morzem
Pierwszy raz jak tam byłem, również z "bucika", powiedziałem chyba ostatni raz tu pomykam... teraz wiem co to znaczyło te "chyba"
Serdecznie dziękuję wszystkim za komentarze, jak widać warto było się przejść po raz kolejny i zapewne nie ostatni
Pozdrawiam.
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Dobre zdjęcie. Uzywałeś filtra?
Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II
Fajna odsłona Jarku.
Można narzekać na brak ciekawszego nieba, ale akurat w tym przypadku wydaje się, że jest ono odpowiednie.
Jeżeli w górnych partiach dosyć mocno by się działo, skuteczna to konkurencja by była, dla jakby na to nie patrzeć fajowej podłogi.
Wersja w czerniach i bielach także warta rozważenia mz.
Skontaktuj się z nami