Close

Strona 3 z 15 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 148

Domyślnie

Tez mnie dopadlo zaskoczenie.. Ale stwierdzilem, że zaplace ten ogromny koszt 2$ za miesiąc.. Jedno piwo w barze mniej.. O nie
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 14-02-2014 o 17:39 Powód: nie tapamy.
    foto sroto
    d90, d700 i jakieś tam obiektywy czy coś takiego..

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Lepiej zaplacic 20$ rocznie zawsze to 4$ do przodu.

Chcialem teraz zaplacic i nie chce mi lyknac karty, a nie mam PayPal'a... pozniej sprobuje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOP67 Zobacz posta
    Na własnym hostingu możesz postawić swoją galerię, mieć pocztę bez reklam itp.

Dropbox czy Skydrive służą do przechowywania plików w chmurze.

Picasa, IS, flickr itp służą do przechowywania tylko zdjęć i filmów.

Każde rozwiązanie ma swoje plusy i minusy. Korzystam ze wszystkich. Przykładowo, zdjęcia instruktażowe o picasa, umieściłem na dropbox.
    Imageshack ma megawygodny uploader.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Za to flickr ma upiorny

Tak, jak pisałem, każda metoda ma plusy i minusy. Na własnym hostingu nie ma uploadera. W czystej postaci, należy użyć ftp, a żeby potem pokazać zdjęcie, stworzyć plik .html. Można też użyć jakiegoś CMS. Ale za to można publikować, co się chce. A spróbuj na IS pokazać akty?

Inną sprawą jest kwestia praw do zdjęć. Umieszczając je na serwisach fotograficznych, zwykle dajemy prawo do dowolnego korzystania z tych zdjęć. Nawet zdjęcia prywatne, mogą być użyte przez ten serwis. Oczywiście prawdopodobieństwo jest minimalne. O wiele częściej zdjęcie będzie ukradzione przez innego użytkownika. Ale na to już godzimy się publikując zdjęcie. Oczywiście nie mam na myśli formalnej zgody, tylko uświadomienie ryzyka.
    Z6III + N 14-30/4, N24-120/4, N 28-75/2.8, N 70-180/2.8 + TC 1,4x, N 24-200, V 20/2.8, V 24/1.8, N 40/2.0, TT 75/2.0, V 85/1.8.
    D750/800 + N 24-70/2.8, N 50/1.8G.

było D70, D40, D60, D80, D90, D700, D7000, D7100, D600, D750, D7200, D7500, Z5, Z6II

moje pstryki, na fejsie, instagram

Domyślnie

A ktoś wie co się stanie ze zdjęciami umieszczonymi wcześniej na darmowych kontach, bo chyba nie polecą w kosmos?

Edit: w FAQu piszą, że zdjęcia zostaną <<klik>>
    Ostatnio edytowane przez cz4rnuch ; 14-02-2014 o 10:26

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Imageshack ma megawygodny uploader.
    dropbox wogóle nie ma uploadera i to właśnie w nim najbardziej cenię - po prostu zapisuję zdjęcia na dysku w odpowiednim katalogu, klikam prawym przyciskiem na plik i kopiuję linka do wklejenia.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Najs, wbijam teraz na imidzszaka, a tu upload odblokowany Chyba musza zmienic programistow bo nie widze na koncie, zeby mnie skasowali Po drodze zalozylem PayPal'a, bo juz chcialem tak slac kase, ale na razie sie wstrzymam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    dropbox wogóle nie ma uploadera i to właśnie w nim najbardziej cenię - po prostu zapisuję zdjęcia na dysku w odpowiednim katalogu, klikam prawym przyciskiem na plik i kopiuję linka do wklejenia.
    Tak, wiem. Ale imageshackowy uploader od razu generuje linki roznego rodzaju, nie trzeba nic dodatkowo klikac. Ja jestem lekko stukniety na punkcie wykonywania jak najmniejszej liczby ruchow zeby osiagnac cel.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta
    Ja jestem lekko stukniety na punkcie wykonywania jak najmniejszej liczby ruchow zeby osiagnac cel.
    Nie stosuj tej zasady tylko w sypialni
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 14-02-2014 o 14:04 Powód: pis. ("sypialnii")

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    Nie stosuj tej zasady tylko w sypialnii
    etam, wszystko zależy od tego jaki cel się określi.

Strona 3 z 15 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów