Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie I znów krakowskie dachy ...

Kolejny tydzień za nami i kolejny ciekawy plener Grupy Małopolskiej.

Dzięki życzliwości i dobrej woli Gospodarzy oraz zaangażowaniu naszego Kolegi mogliśmy spojrzeć na nasze miasto z ciekawej perspektywy oraz w zmieniającej się scenerii zachodzącego słońca i postępującego wieczoru...

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Podziękowania dla Organizatora!

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Rafał_Sz ; 28-06-2014 o 19:15 Powód: poprawienie linków
    Teraz Lady Ku

Domyślnie

kapitalne, zwłaszcza te dwa pierwsze!
    pozdrówka
    joaneska

Domyślnie

Grzegorzu poczekaj, wniosę petycję do włodarzy Krakowa abyś został honorowym obywatelem miasta
    Świetna naturalna kolorystyka prac, no ale sprzęt widzę swoje robi Kadry bez zarzutu !
    Czekamy na więcej...
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moshica Zobacz posta
    Grzegorzu poczekaj, wniosę petycję do włodarzy Krakowa abyś został honorowym obywatelem miasta
    Świetna naturalna kolorystyka prac, no ale sprzęt widzę swoje robi Kadry bez zarzutu !
    Czekamy na więcej...
    Popieram w całości.
    Należałoby również wnieść petycję o sprzątnięcie tych bud szpecących panoramę zamku (zdjęcie 5)

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Co Wy tak slodzicie?
    1. widzialbym tu odrobine mniej nieba, a odrobine wiecej dolu
    2. brakuje mi kontrastu i wyglada jakby lecialo w prawo delikatnie
    3. tak ucieta kamienica na pierwszym planie nie pomaga, to samo co w 1 - dalbym wiecej dolu, mniej nieba
    4. troszke ciasno z lewej
    5. git, chociaz odrobine wiecej kontrastu bym wrzucil
    6. ciasno na gorze, ziarniste niebo, kadrowo tak sobie
    7. jeszcze bardziej ziarnisto tez troszke mi ciasno na gorze, kadrowo tez mi srednio pasuje, ale nie wiem co tam mozna wyrzezbic
    8. ziarno... leci w prawo, pierwszy plan troszke jasny i ciagnie wzrok, zwlaszcza piramidka w LD obcialbym ja i dal odrobine wiecej prawej.

O i tyle. Jest ok, ale wiem, ze potrafisz wiecej.

Domyślnie

Dzięki za komentarze i "słodzenie"

Shaolin jest trochę racji w tym co piszesz ale fotografowanie z dachu i w tym miejscu to są jakieś wybory. Praktycznie każdy kadr miałem w różnych opcjach.
    Na szerokim ujęciu masz widok na skrzyżowanie i kamienice - kadrowałem z rozmysłem właśnie bez tego dolnego bałaganu... a ziarna ostatnio nie usuwam ot ukłon do starych czasów

Dzięki za odwiedziny.
    Teraz Lady Ku

Domyślnie

Za Shao - są mankamenty, pewnikiem wynikające z ograniczeń miejscówki. W delektowaniu się tym zestawem przeszkadza mi ta śmieciopłachta zasmarkanego optyka, którego nazwiska nie przytoczę. A w przypadku 1 i 4 aż mi zęby zgrzytają...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    Za Shao - są mankamenty, pewnikiem wynikające z ograniczeń miejscówki. W delektowaniu się tym zestawem przeszkadza mi ta śmieciopłachta zasmarkanego optyka, którego nazwiska nie przytoczę. A w przypadku 1 i 4 aż mi zęby zgrzytają...

Popieram. To powinno być zabronione!
    Jeden i dwa piękne światło...!
    NIKON

Domyślnie

cóż mnie to dziewcze też denerwuje ale i tak wygląda lepiej niż poprzednia tutaj wisząca reklama, poza tym kadrowałem też z przycięciem ale to słabo wyglądało Wawel i dach kamienic... nie było przesterzeni skrzyżowania lub odniesienia do kamienic stąd zdecydowałem się mimo wszystko tak zostawić w dwóch opcjach z nazwą i bez
    Teraz Lady Ku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    Reklamy w tym miejscu ( o przepraszam remont elewacji) wiszą już ok 10 lat. Taki trwały słup reklamowy zarabiający dla państwa właścicielstwa...
    pozdrawiam Michał
    moje pstryki lotnicze:
    www.air.art.pl www.fotoaktywni.art.pl

Uprawnienia umieszczania postów