Szukaj
4 najfajniejsza, najbardziej klimatyczna, może przez ruch i wyraz twarzy. Skąd żeś taką kieckę dorwał??
Zdjęcia przyjemnie się ogląda. Natomiast żeby bardziej pasowały do tytułu, to chyba lepiej byłoby dobrać kolorystykę bardziej chłodną - i to zarówno obróbki jak i stylizacji modelki.
D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.
http://www.warszawa-fotograf.pl/
Nie jestem ekspertem ale wypowiem sie. Plener super. Modelka piekna, extra stylizacja i makijaz. Wszystko wyglada bardzo profesjonalnie. Najbardziej podobaja mi sie zdjecia wlasnie w plenerze. Moglbys sie podzielic informacja czym doswietlales modelke? Gratuluje udanych zdjec. Pozdrawiam.
D3200, NIKKOR 35mm f/1.8G, NIKKOR 85 mm f/1.8G, Takumar 55mm F1.8 SMC
Oczywiście.W plenerze doświetlałem softboxem reporterskim.Natomiast w studiu używałem 3 lamp.Z lewej strony troszkę z góry wyżej wymieniony softbox.Z prawej jako doświetlenie cieni użyłem parasolki odbijającej.Trzecia lampa posłużyła jako kontra której światło również odbiło się od parasolki.Za kontrę po przeciwnej stronie użyłem blendy.
Dzieki wielkie za odpowiedz. Sorry ze tak wypytuje. A molgbys jeszcze mi napisac jaki ma wymiar ten softbox reporterski ? pozdr.
D3200, NIKKOR 35mm f/1.8G, NIKKOR 85 mm f/1.8G, Takumar 55mm F1.8 SMC
modelka jednej miny.
choć modelka ładna i fajna stylizacja.
pierwsze foty - za bardzo zlewa się z pniem drzewa.
4 najfajniejsza. szkoda tylko że drzewo wyrasta z pleców. nie widziałeś tego na etapie pstryku?
5 też fajna, ale zdecydowanie przyciąłbym górę. nic nie uzasadnia takiej przestrzeni nad modelką.
studyjne - fajne światełko, ale nic do mnie te zdjęcia nie gadają.
brak mi w nich szczerości.
choć technicznie dobra robota.
zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
SB900 frotto cokin lowepro epson L800
chyba największy z dostępnych na allegro 70x70
no niestety nie,dopiero przy obróbce, choć staram się zwracać uwagę na takie rzeczy.Mam kilka ujęć ale to mi się najbardziej podobało wizualnie mimo tego niefortunnego drzewa.
próbowałem węższych kadrów, ale ten najbardziej mi się podobał.Może dlatego że poza modelki zgrywa się z linią drzewa w LG rogu...Dziękuję za opinie,pozwala mi ona jeszcze raz przeanalizować moje decyzje![]()
A nie możesz wyrwać chwasta z 4?
Dziwnym nie jest
4 najlepsza! ale reszta też niczego sobie...
A jeśliby ci zabrakło wszystkich drabin, to naucz się wspinać po własnej głowie.
Fryderyk Nietzsche
Skontaktuj się z nami