Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie >>> Jagnięcina <<< do oceny.

Witam,
    wstawiam trzy kadry do Waszej oceny.
    Dziękuję za poświęcenie chwili na krótką lub bardziej wylewną krytykę.
    Pozdrawiam Janusz
    1.

2.

3.

Domyślnie

Światło chyba za ostre-szczególnie rzuciło mi się to w oczy na widelcu i odbicia na jasnej "porcelanie" w tle, 2 komplety naczyń do sosów - z czego każdy z innej bajki, na 2 GO za płytka, bo środek kadru już z niej uciekł. Podoba mi się pieczołowite ułożenie głównej potrawy na talerzu
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Tak jak kolega napisał to światełko chyba, za ostro. Ale pierwsze co mi się rzuciło w oczy to, że talerz za sprawą tego sosu, który spłynął z brzegów wygląda jak pole po krwawej rzeźni, na którym poległa jagnięcina

Domyślnie

Biorę, ale bez serwetki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez niolox Zobacz posta
    Ale pierwsze co mi się rzuciło w oczy to, że talerz za sprawą tego sosu, który spłynął z brzegów wygląda jak pole po krwawej rzeźni, na którym poległa jagnięcina
    Dokładnie takie same miałem skojarzenia. Jakby to biedne jagnię na tym talerzu przed pieczeniem było rozbierane
    Ale fotki fajne, tylko w oczy rzuca się to białe coś (kropa jakaś) na dwójce. Co to takiego?
    clusca
    Fufu X

Domyślnie

Comber zesmażony na podeszwę, kostki niedokładnie oczyszczone, brakuje chrupiącej skórki, pęczak bałaganiarsko rozsypany i utytłany w sosie, który pobrudził też brzeg talerza (nb. niezbyt szczęśliwie dobranego), kiełki całkowicie zbędne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Comber zesmażony na podeszwę, kostki niedokładnie oczyszczone, brakuje chrupiącej skórki, pęczak bałaganiarsko rozsypany i utytłany w sosie, który pobrudził też brzeg talerza (nb. niezbyt szczęśliwie dobranego), kiełki całkowicie zbędne
    a to podobno ja jestem zlosliwy :P
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Uprawnienia umieszczania postów