Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Zimowe morze - szuflada

Gdynia Babie Doły

zapraszam

Domyślnie

Jedna rzecz mocno odciąga wzrok, ten palik najbliżej lewej, bez niego lepiej wzrok by podążał, według mnie, oczy-wiście
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Ech... na takie warunki trafić, to byłoby coś!
    Podoba mi się sposób przedstawienia [obróbka], ale z kadrowaniem coś bym pokombinował, co by przenieść bardziej do prawego MP te pale w oddali, pozostawiając niezmieniony pierwszy plan, bo bardzo mi się podoba

[Pytanie: Czy przy takich warunkach można podejść do torpedowni, czy dalej pokrywa lodowa jest już krucha?]

Pozdrawiam! =]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Majchrzak Zobacz posta
    Ech... na takie warunki trafić, to byłoby coś!
    Podoba mi się sposób przedstawienia [obróbka], ale z kadrowaniem coś bym pokombinował, co by przenieść bardziej do prawego MP te pale w oddali, pozostawiając niezmieniony pierwszy plan, bo bardzo mi się podoba

[Pytanie: Czy przy takich warunkach można podejść do torpedowni, czy dalej pokrywa lodowa jest już krucha?]

Pozdrawiam! =]
    Wiem chciałbyś bardziej symetrycznie. W takim układzie kadru jaki byś chciał, z lewej w kadrze przy takiej ogniskowej chcąc nie chcąc, znalazła by się torpedownia. Ja tego nie chciałem, zdecydowałem się pokazać więcej tego światła z prawej, i samo zamarznięte morze. Rzadko się zdarza żeby było tak zamarznięte - ale nie ryzykowałbym przejść nim do samej torpedowni.

Domyślnie

Tak przypuszczałem. Byłem w tym miejscu tylko raz i nie pamiętam dokładnie układu pale <-> torpedownia.
    Warunki świetne, ale nie wiem czy życzyć takich czy nie, bo życie do najprzyjemniejszych wtedy nie należy

Domyślnie

Bardzo przyjemne w odbiorze-piękne światło. Zgadzam się z darkiem_d - ten palik po lewej jest po prostu za wysoki
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Dobre jest, fajne te morskie zmarzliny
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Ładnie z delikatnym światłem i kolorem.Pozdrawiam

Domyślnie

Fajna kolorystyka, światło dopisało. No i temperaturka również.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Ładnie zaświeciło, warunki naprawdę godne pozazdroszczenia
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów