Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Metz Mecablitz 52 af 1 Digital

witam
    Jestem tu nowy
    szukam instrukcji od lampy Metz Mecablitz 52 af 1 Digital oczywiście po polsku z góry dzięki za odpowiedz i pozdrawiam wszystkich

Domyślnie

W necie jest instrukcja do poprzedniej wersji (50 AF-1). Prawdopodobnie jest dość podobna...
    A ja z innej beczki... Od 3 tygodni czekam w RTV EURO AGD na w/w lampę i nici. Poprzednio na stronie widniało w statusie oczekiwania: 7 do 14 dni roboczych... Teraz jest: na zamówienie (nawet do 30 dni roboczych - 1,5 miesiąca - szok). Pytałem na maila w kilku sklepach i też nic nie wiadomo... Czy naprawdę jest z tą lampą taki problem? (Z jej zakupem, oczywiście). Może macie namiary, gdzie leży na półce i czeka na mnie )?

Byłem "napalony" na nią, ale teraz to rozglądam się za Nissinem 866 Mark II... Z braku laku..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez norbert_p1 Zobacz posta
    Czy naprawdę jest z tą lampą taki problem?
    [...]
    Byłem "napalony" na nią, ale teraz to rozglądam się za Nissinem 866 Mark II... Z braku laku..
    Wątpię żeby był problem z tym Meztz-em (zapytaj o nią tutaj).

Hmm... a nie myślałeś o SB-700 skoro "nie ma" Metz-a?
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez norbert_p1 Zobacz posta
    Od 3 tygodni czekam w RTV EURO AGD na w/w lampę i nici.
    To kup w innym sklepie. W Euro często robią ludzi w bambuko i na zapłacony towar potrafi się czekać 2 miesiące.
    Certo Six 2.8/80, Zenity, Praktica BX20
    Nikon
    D7000; S17-50/2.8, D610; 16--200/2.8, T70-300USD | Metz 50 AF-1

Domyślnie

Polska instrukcja do metza 52 jest w formie małej książeczki wydanej przez dystrybutora www.foto-technika.pl -> napisz do nich może udostępnią Ci pdf-a
    FM2n/N35E/N50E/N100E/N135E/N75-150E/SB-18/D7100/D40/N18-105/N50/T70-300/Metz52AF-1

Uprawnienia umieszczania postów