Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie Between the rocks...

Kolejna odslona skalek, tym razem jako pierwsze zdjecie ktore bylo w pionie, ale teraz poziom (mam nadzieje, ze nie jest za ciasno) i do tego obrobka na nowym monitorze, oj mam wrazenie, ze moge sobie mocno pozwolic z kolorami
    Drugie to poprawione zdjecie z pierwszego watku a ktore sie podobalo

1.

2.

Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 23-01-2014 o 14:58 Powód: podmiana zdjecia...

Domyślnie

bdb foty, super kolorki i kadrowo jest też bdb, mz. dwójeczka jak i poprzednio jest ładniejsza, z powodu kolorystyki
    Ostatnio edytowane przez harb ; 23-01-2014 o 15:57

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    bdb foty, super kolorki i kadrowo jest też bdb, mz. dwójeczka jak i poprzednio jest ładniejsza, z powodu kolorystyki
    Nic tylko się zgodzić, kolorki dodały mocy tym fotom. Dwójka to piękna, "kadrodajna" miejscówka.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Nic tylko podziwiać piękne klimaty. A kolorki na dwójce... miodzio.
    Nikon

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Świętochłowice

Domyślnie

Pięknie strzały. Tak sobie myślę, że do robienia dobrych zdjęć krajobrazu, to oprócz umiejętności i wiedzy potrzebne też jest odpowiednie miejsce. Takich Ci nie brakuje. Super!
    Lubię oglądać tak rozległe kadry! Gratuluję!
    Nikon 610 | S18-50 2.8 | N55-200 mm VR | N50 1.8D | YN 460-II | YN 468-II | inne

Domyślnie

Klasa, jedne z najlepszych w Twoim wydaniu.
    W życiu piękne są tylko chwile
    Blog

Domyślnie

jedynka jest bardzo piekna. nie jestem fanem szarych filtrow, ale mimo to- bardzo pieknie. 2. natomiast, bez obrazy , nie podoba mi sie wcale- woda wyglada jak szara galareta- chyba w zlym momencie migawke nacisnales. kolory skal na obu zdjeciach bardzo ladne, ale na 1. ladniejsze.
    Ostatnio edytowane przez sufenta ; 03-06-2014 o 09:29
    I was expecting applause but I suppose stunned silence is equally appropriate... flickr

Domyślnie

Jednynka jest naprawdę fajnie dopracowana a mowie to ze względu na to ze kolory są dobrane odpowiednio ponieważ sam posiadam nowy monitor i kalibrator

Domyślnie

Dwójka bardzo bardzo. Jedynka blednie przy niej - i kompozycyjnie i kolorowo

Domyślnie

Świetne foto, dobra obróbka, nie przesadzone. Gratulacje

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów