Dzięki, byłem tu - kliknięcie powoduje wyświetlenie strony z komunikatem Access denied. Z tego co teraz czytam w komentarzach, linki czasem działają, a czasem nie. A u Ciebie się pobiera?
Szukaj
Dzięki, byłem tu - kliknięcie powoduje wyświetlenie strony z komunikatem Access denied. Z tego co teraz czytam w komentarzach, linki czasem działają, a czasem nie. A u Ciebie się pobiera?
Pobierało, ale przerwałem bo mi to zupełnie nie potrzebne. W pierwszym linku był jakiś mały plik, ale drugi to archiwum 1,12 GB, więc to chyba to. Może popróbuj w innym czasie, albo z innej przeglądarki. U mnie na FF
A, i pobierałem wersję 32
Ostatnio edytowane przez parman ; 16-01-2014 o 22:26
Kurcze, czyli to prawda w tych komentarzach. U mnie żaden plik nie idzie (potrzebuję 64 bit ale próbowałem pobrać też ten 32 bit...). Popytam znajomych - może komuś załapie.
Dziękuję za sprawdzenie. U mnie niestety kończy się komunikatem:
Access Denied
You don't have permission to access "http://trials2.adobe.com/AdobeProducts/PRE/11/win64/PremiereElements_11_WWEFDJ_win64.7z?" on this server.
Reference #18.5cf83d17.1389907327.fa36c53
Jeśli nie pójdzie też moim znajomym to poprosiłbym kogoś z Was o ściągnięcie i wystawienie na ftp lub przesłanie wetransfer czy czymś takim, ok?
Ale ze mnie d... Przecież powyżej jest dokładna instrukcja jak to pobrać. I działa! Dziękuję wszystkim za pomoc.
Johanan - tak, to oryginalne pliki z Adobe.
Skontaktuj się z nami