Od kiedy Ty czytasz po kitajsku?najs, foty z festiwalu rzezb lodowych w Harbinie, rok temu odmrozilem sobie dupsko tam (srednio -35)
Pod swiatlo tez niezle, foty z Lambo w srodku watku tez ok...
Szukaj
Od kiedy Ty czytasz po kitajsku?najs, foty z festiwalu rzezb lodowych w Harbinie, rok temu odmrozilem sobie dupsko tam (srednio -35)
Pod swiatlo tez niezle, foty z Lambo w srodku watku tez ok...
To jest na 90% ten SLR Magic 50/T0.95. I ostrość i bokeh i wygląd (ten kitajec trzyma to szkło) na to wskazują. Ciekawe, czy będzie kosztowało 4k$, czy pójdą po rozum do głowy i wycenią o połowę taniej![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko![]()
Jakby to te aparaty miały mieć tą matryce BW co ją sony niby montuje, to by było fajno
Völkchlor
Tylko filmy nagrywac w BW?
Pewnie. Filmy noir.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Myślę, że taki aparat byłby pozbawiony możliwości nagrywania filmów. Aparaty z matrycą BW to i tak nisza w niszy, po części ze względu na możliwości po drugie obawiam się, że względu na pozycjonowanie, cena nie będzie niska. Aczkolwiek chciałbym mieć EVILa z monochromatyczną matrycą FF lub APS-C. Wybawiłoby mnie to z dylematów którego suwaka w SilverEfexie użyć.
Sporo ludzi zdjęcia w czerni i bieli uważa za szare i smutne, mnie na przykład nie interesują możliwości nagrywania filmów, w NEXie nawet zablokował sobie przycisk uruchamiający nagrywanie.
filmy się naświetla i wywołuje, a nagrywa się kasety :P
Völkchlor
Sony bez nagrywania filmow (rejestracji ruchomego obrazu) to jak Leica bez mozliwosci robienia zdjec
taka?
Völkchlor
Kiedyś miałem okazje pracować optycznym dalmierzem Leiki. Zdjęć nie robił, a dawał radę.
Skontaktuj się z nami