Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Light in the pine

Witam wszystkich razem i każdego z osobna, a że to jest mój pierwszy post w tym roku to pozdrawiam i życzę samych udanych kadrów i miodnego światełka!
    Zdjęcie z szuflady (wrzesień 2013)

I'm amateur photographer, not a terrorist!

Domyślnie

Ładny kontrast kolorystyczny. Przyciąga wzrok.

Domyślnie

Brawo Jas, zdjecie z pleneru z ktorego pochodzi marcowa fota z kalendarza Nikoniarzy 2014...podales w innych kolorach i bardzo fajnie. Osobiscie kadrowalem nieco inaczej, bo samo niebo rozmiziane nie zachwycalo tak bardzo, choc nie mam nic do twojej wizji, zapytam tylko, czy to z mojego filtra i jezeli tak to jak bylo z obrobka?

Domyślnie

Bardzo fajnie kontrastują podświetlone słońcem drzewka i szczyty z tym niebieskim niebem i wodą - bardzo przyjemnie się to ogląda
    Wszystkiego dobrego

Domyślnie

Tylko podziwiać. Piękne
    „Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie.”D-5100......

Domyślnie

Ładnie, bardzo ładnie. Troszkę wąsko, ale to szczegół.

Oszczędny w słowach Awatar eBarciu
    Miasto
    Galway / Wrocław

Domyślnie

ładne niebo, kolory ... tylko siedzieć i patrzeć.
    zawsze jest czas żeby zacząć marnować swoje życie
    D5100 + N18-105. N35 f/1,8. N50 f/1.8G

Domyślnie

Podoba mi się ta odsłona, kolorystycznie trochę inaczej niż poprzednie ale to odświeżające podejście. Ewentualnie po 1 cm więcej z lewej i prawej bym dorzucił.

Domyślnie

Tak Grzegorzu to twój filtr był w użyciu. Obróbka taka sama jak na B+W, Big Stoper tylko bardziej zimno pokazuje, a B+W daje cieplejszy obrazek. Muszę kiedyś przy okazji zrobić ten sam kadr dwoma filtrami i wtedy będę widział dokładniej co i jak po takim teście. Co do kadru to był na szybko(słyszałem myśli Grześka który stał za plecami...oddaj już ten filtr bo światło mi ucieka hihihi) i nie zostawiłem sobie prawej strony, a szerzej się już nie dało 17mm.
    Dziękuję za miłe komentarze
    I'm amateur photographer, not a terrorist!

Domyślnie

Ładne wymiziane
    Kolorystycznie i długi czas daje moc w tym kadrze!
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów