Szukaj
Ładny kontrast kolorystyczny. Przyciąga wzrok.
Brawo Jas, zdjecie z pleneru z ktorego pochodzi marcowa fota z kalendarza Nikoniarzy 2014...podales w innych kolorach i bardzo fajnie. Osobiscie kadrowalem nieco inaczej, bo samo niebo rozmiziane nie zachwycalo tak bardzo, choc nie mam nic do twojej wizji, zapytam tylko, czy to z mojego filtra i jezeli tak to jak bylo z obrobka?
Nikon http://greg77.com/
Bardzo fajnie kontrastują podświetlone słońcem drzewka i szczyty z tym niebieskim niebem i wodą - bardzo przyjemnie się to ogląda![]()
Wszystkiego dobrego![]()
Tylko podziwiać. Piękne
„Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie.”D-5100......
Ładnie, bardzo ładnie. Troszkę wąsko, ale to szczegół.
ładne niebo, kolory ... tylko siedzieć i patrzeć.
zawsze jest czas żeby zacząć marnować swoje życie
D5100 + N18-105. N35 f/1,8. N50 f/1.8G
Tak Grzegorzu to twój filtr był w użyciu. Obróbka taka sama jak na B+W, Big Stoper tylko bardziej zimno pokazuje, a B+W daje cieplejszy obrazek. Muszę kiedyś przy okazji zrobić ten sam kadr dwoma filtrami i wtedy będę widział dokładniej co i jak po takim teście. Co do kadru to był na szybko(słyszałem myśli Grześka który stał za plecami...oddaj już ten filtr bo światło mi ucieka hihihi) i nie zostawiłem sobie prawej strony, a szerzej się już nie dało 17mm.
Dziękuję za miłe komentarze![]()
I'm amateur photographer, not a terrorist!
Skontaktuj się z nami