Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Paper lamp

maniak666
    Gość

Domyślnie Paper lamp

Takie tam eksperymenty obróbkowe

Zapraszam

Domyślnie

Mi się podoba. Fajnie strzelone, fajnie obrobione.
    Jedynie bum lekko kontrast pociągnął
    Czarny pasek na żółto haftowany

Domyślnie

Kadr i motyw na plus. Jeśli chodzi o efekt poświaty i rozmycia, mzd przedawkowany.

Domyślnie

Jestem podobnego zdania jak przedmówca, z tym jednak, że kadr też pozostawia do życzenia . Jeśli linie miały się zbiegać do środka to wypadało to jeszcze skorygować. Efekt ponad budynkiem dla mnie niestrawny i choć nie jestem zwolennikiem dorabiania efektów na siłę, to i w tym wypadku o wiele lepiej prezentowałby się efekt poruszenia , znany z wielu podobnych "ideologicznie kadrów" (czytaj -kierowanych w górę).
    NIKON

Domyślnie

A ja biorę. Wystemplowałbym tylko graty w oknie.

Kojarzy mi się to z taką animacją komputerową z gier fantastycznych, ew. filmów pokroju Ghost In The Shell.
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

Ciekawy kadr, obrobka tez sie podoba.
    D800 N50f/1.4D N14-24-70-300 SB-910

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Mógłbys uzasadnic?

Cytat Zamieszczone przez cezet Zobacz posta
    Mi się podoba. Fajnie strzelone, fajnie obrobione.
    Jedynie bum lekko kontrast pociągnął
    Było w prawo i lewo suwakiem, i na krzywych( jak w opisie-eksperymentowałem nieco) Zostawiłem tak, bo MZ najlepiej wyglądało w tej postaci.

Cytat Zamieszczone przez Dune Zobacz posta
    Kadr i motyw na plus. Jeśli chodzi o efekt poświaty i rozmycia, mzd przedawkowany.
    Szanuję, pozostanę przy swojej wersji

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    Jestem podobnego zdania jak przedmówca, z tym jednak, że kadr też pozostawia do życzenia . Jeśli linie miały się zbiegać do środka to wypadało to jeszcze skorygować. Efekt ponad budynkiem dla mnie niestrawny i choć nie jestem zwolennikiem dorabiania efektów na siłę, to i w tym wypadku o wiele lepiej prezentowałby się efekt poruszenia , znany z wielu podobnych "ideologicznie kadrów" (czytaj -kierowanych w górę).
    No i to jest słowo kluczowe. Nie miały się zbiegac. W trakcie kadrowania nie chciały. W postprocesie i lekkim kropowaniu tak mi najbardziej podeszło. Co do nieba-chyba zbyt mocno odszumiane-w dodatku po zmniejszeniu i ostrzeniu-mój błąd. Co Twojej propozycji-próbowałem i tego, ale jakos nie mogłem się do tego przekonać
    Cytat Zamieszczone przez Sławol Zobacz posta
    A ja biorę. Wystemplowałbym tylko graty w oknie.

Kojarzy mi się to z taką animacją komputerową z gier fantastycznych, ew. filmów pokroju Ghost In The Shell.
    Co do stemplowania, broń Cię Panie. Wiesz jakie męki byłyby przy poszukiwaniu tytułu
    Co do skojarzeń-są mi całkowicie obce. Jakos nigdy nie byłem fanem gier, toteż przyznaję bez bicia, że nie mam zielonego pojecia o czym piszesz
    Cytat Zamieszczone przez griszadwa Zobacz posta
    Ciekawy kadr, obrobka tez sie podoba.
    Podziękował.

Wszystkim serdeczne dzięki za skrobnięcie słów kilku i podzielenie się uwagami.

Domyślnie

A widzisz, często oglądam zdjęcie takim, jakie jest i nie zawsze biorę tytuł do siebie Ale masz rację - tytuł musiałby się zmienić.

Skojarzenia to stare czasy
    Ostatnio edytowane przez Sławol ; 02-01-2014 o 21:49 Powód: Literówki.
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Uprawnienia umieszczania postów