Szukaj
NIKON
Całość ułożyłeś w kadrze znakomicie ale mnie osobiście przeszkadza ta paleta bruku na lewej flance. Ja bym ciął bo przeszkadza w porządku w kadrze.
Zgadzam się, ale wówczas tnę to charakterystyczne lewe zakończenie kadru. Szkoda trochę...![]()
NIKON
Mnie do pełni szczęścia brakuje jedynie aby prawy krawężnik idealnie wychodził z rogu i to prawą swoją krawędzią.
Fuji
To ja dowalę te słupki po prawej, kratkę kanalizacyjną i jakiś biały kamień/papier/woreczek (?), czy co to tam jest - na tej brukowanej drodze z prawejNo ale taka to już okolica.
Ale serio - zdjęcie ładne i podobać się podoba![]()
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
A wyprostowac to juz nie mozna bylo...?![]()
Dalbym odrobine wiecej gory. Nie podoba mi sie obrobka bo budynek swieci, a gora wyglada jakby byl turbobrudny. Do tego niebo takie sobie (mowie o kolorze z prawej) i prawa strona ucieka w ciemnosc. A na koniec tego wszystkiego - przeostrzone![]()
Twoim zdaniem miałem eliminować wszystkie niedogodności? To nie Hiszpania, a jak nietrudno zauważyć rzecz się "działa", o czym świadczy wskazana wcześniej paleta z zawartością. Niemniej dzięki za słówko...
A co chciałbyś wyprostować ? Wg mnie jest nadzwyczaj przyzwoicie i prosto - sprawdziłem.
Do czego ta góra (której brakuje) potrzebna ?
W którym miejscu widzisz blask na budynku, który jest szarą matową bryłą? Z góry dziękuję...
Niebo takie sobie - brałem jakie było
Nie jest przeostrzone - wg mnie oczywiście...
Pozdrawiam
NIKON
Ależ skąd, dołożyłem tylko trochę narzekania do palety i krawężnika dla zabawy
Spoko, zdjęcie jest OK.
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Prosze bardzo...
Mam dalej wymieniac?![]()
Skontaktuj się z nami