Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Ecm

Domyślnie

Całość ułożyłeś w kadrze znakomicie ale mnie osobiście przeszkadza ta paleta bruku na lewej flance. Ja bym ciął bo przeszkadza w porządku w kadrze.

Domyślnie

Zgadzam się, ale wówczas tnę to charakterystyczne lewe zakończenie kadru. Szkoda trochę...
    NIKON

Domyślnie

Mnie do pełni szczęścia brakuje jedynie aby prawy krawężnik idealnie wychodził z rogu i to prawą swoją krawędzią.
    Fuji

Domyślnie

No masz...! ;D
    NIKON

Domyślnie

To ja dowalę te słupki po prawej, kratkę kanalizacyjną i jakiś biały kamień/papier/woreczek (?), czy co to tam jest - na tej brukowanej drodze z prawej No ale taka to już okolica.

Ale serio - zdjęcie ładne i podobać się podoba
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

A wyprostowac to juz nie mozna bylo...?

Dalbym odrobine wiecej gory. Nie podoba mi sie obrobka bo budynek swieci, a gora wyglada jakby byl turbobrudny. Do tego niebo takie sobie (mowie o kolorze z prawej) i prawa strona ucieka w ciemnosc. A na koniec tego wszystkiego - przeostrzone

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławol Zobacz posta
    To ja dowalę te słupki po prawej, kratkę kanalizacyjną i jakiś biały kamień/papier/woreczek (?), czy co to tam jest - na tej brukowanej drodze z prawej No ale taka to już okolica.

Ale serio - zdjęcie ładne i podobać się podoba
    Twoim zdaniem miałem eliminować wszystkie niedogodności? To nie Hiszpania, a jak nietrudno zauważyć rzecz się "działa", o czym świadczy wskazana wcześniej paleta z zawartością. Niemniej dzięki za słówko...

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    A wyprostowac to juz nie mozna bylo...?

Dalbym odrobine wiecej gory. Nie podoba mi sie obrobka bo budynek swieci, a gora wyglada jakby byl turbobrudny. Do tego niebo takie sobie (mowie o kolorze z prawej) i prawa strona ucieka w ciemnosc. A na koniec tego wszystkiego - przeostrzone

A co chciałbyś wyprostować ? Wg mnie jest nadzwyczaj przyzwoicie i prosto - sprawdziłem.
    Do czego ta góra (której brakuje) potrzebna ?
    W którym miejscu widzisz blask na budynku, który jest szarą matową bryłą? Z góry dziękuję...
    Niebo takie sobie - brałem jakie było
    Nie jest przeostrzone - wg mnie oczywiście...

Pozdrawiam
    NIKON

Domyślnie

Ależ skąd, dołożyłem tylko trochę narzekania do palety i krawężnika dla zabawy

Spoko, zdjęcie jest OK.
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Prosze bardzo...

Mam dalej wymieniac?

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów