Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Agnieszka biżu

Domyślnie

dzieki wszystkim za wszystkie wpisy - miło się czyta jak sesja pójdzie tak jak się zaplanowało.
    Sailor - dzieki za uwagi - co do ręki na pierwszym jestem świadomy - wiem że pokazywanie wewnętrznej strony dłoni jest nie do końca "właściwe" - i świadomy jestem że wyszła tak sobie
    na dwójce - haha - moj nieudolny retusz - ratowałem troche -bo jeden z rzemyków uciekł na bok stąd pewnie na dobrym monitorze wygląda to jak wygląda.
    co do plam na rękach - ja ich nie widze - ale retusz z racji "lokalowych" - a raczej braku "lokalu" - na laptopowym monitorku - wiec wybaczcie - tym bardziej że odbiorca fot był mega zadowolony
    na 5 - ja akurat widze szczegóły stanika- mam na myśli szwy
    dzieki za wypunktowanie - takich rad nigdy za wiele
    to jeszcze dwa z tej sesji już na podsumowanie
    6.

7.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pelo Zobacz posta
    co do ręki na pierwszym jestem świadomy - wiem że pokazywanie wewnętrznej strony dłoni jest nie do końca "właściwe" - i świadomy jestem że wyszła tak sobie
    albo nie pokazywac albo gladzic.
    na dwójce - haha - moj nieudolny retusz - ratowałem troche -bo jeden z rzemyków uciekł na bok stąd pewnie na dobrym monitorze wygląda to jak wygląda.
    co do plam na rękach - ja ich nie widze - ale retusz z racji "lokalowych" - a raczej braku "lokalu" - na laptopowym monitorku - wiec wybaczcie
    powiekszenie 200-300% i dasz rade. co do plam - sciemnij troche i podnies kontrast i zobaczysz gdzie sa

tym bardziej że odbiorca fot był mega zadowolony
    to najwazniejsze.
    dzieki za wypunktowanie - takich rad nigdy za wiele

to jeszcze dwa z tej sesji już na podsumowanie
    7ke wyrzuc. szkoda psuc set. fatalnie obrobiona, twarz modelki wyszla dziwnie, jakby byla opuchnieta, usta brzydko pomalowane .. ogolnie zle jest. bizuteryjnie - jednego kolczyka nei iwdac a drugi opiera sie o zakiet a nie powinien.
    6tka - ok, bez szalu ale tez bez uwag. tonacja jak dla mnie kiepsko dobrana ale to juz indywidualna kwestia.
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

całość dobra
    4 - rewelacja!
    dla mnie miejscami trochę za mocno ostrzone
    "Z pasją fotografuj życie, ale nie zapomnij i żyć z pasją" Z. Kamm

Domyślnie

Na 4 to ta sama modelka czy Julia Roberts? Dobre zdjęcia, ale 4 najbardziej podoba mi się ze względu na grę modelki i światło.
    pozdrawiam
    Tomek

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów