A to bylo tak...(wybaczcie angielski layout klawiszy I tak, wiem ze to jest 10 sec w ust.windy... ale sobota jest,nieznam sie, nie orientuje zarobiony jestem.
...wypatrzylem sobie to drzewo juz kiedys.A kadr obmyslilem.Niestety(lub stety-zerkajac na liczbe przychylnych Waszych komentarzy)okazal sie on nie do zrealizowania, gdyz suma zdarzen tj.za mala ogniskowa , za mallo czasu by uciekajacy delikatny wschod gonic z buta grodzonymi pastwiskami kolejny km.
Dlatego poszedlem na kompromis(a w zasadzie nie mialem innygo wyjscia

) postawilem mianowicie tylko na jeden kadr.Efekt powyzej.Wasz odzew mnie bardzo cieszy I zaskakuje pozytywnie, jako iz wogole nie komentowalem zdjec na forum od dluzszego czsu co nie jest do konca fair kiedy oczkuje sie by komentowano jego zdjecia mz.
Sledze zato forum namietnie dlatego tak mie sie przypomnialo jak Kulten wpadl mi w oko z wypowiedzia ze od puchy sa szkla wazniejsze.Ja juz wtedy to wiedzialem bo bylem bo pierwszym w zyciu doposazeniu sprzetowym-gdyby jednak tak nie bylo-czyli ciagle focilbym kitami-to pewnie widzac taka wypowiedz pomyslabym-oho kolejny sprzetowy onanista.A jednak to prawda(oczywiscie tylko w wypadku kiedy mowimy o sytuacji kedy musimy dokonac wyboru pomiedzy pucha a szklem)-przepraszam za banalny ton I oczywistosc, ale pisze te slowa jako amator dla amatorow zwlaszcza tych poczatkujacych by mysleli przez taki pryzmat na okolicznosc przyszlych nabytkow.
Ale wracajac do tematu...
To sa S-E wybrzeza Lake District UK-okolice Kendal. Dzieki za koment Kulten.A co do puszek to ja odpowiem tak ze obraz-jego odwzorowanie, strasznie sie zunifikowalo I paradoksalnie podswiadomie koduje sie w ludzkich mozgach teraz kod, ktory zniecheca do bycia kreatywnym, bo mowi nam ze jest dobrze-tak jak powinno byc, a nawet jeszcze lepiej.
Za to te starsze technologie kusza by je naprawiac(w p.procesie w tym wypadku).Te nowe by ich nie''psuc'' a te stare technologie na odwrot by je naprawiac.I to popycha do pracy.Bo trzeba pamietac ze sposob w jaki wykorzystujemy narzedzie jest kluczem-wtedy lepsze narzedzie jest tylko jeszcze szybszym I sprawniejszym katalizatorem...nic wiecej poza tym.
na marginesie zdjecie to bylo ustrzelone pompeczka(80-200)....Ja tu bazgrze a tu komentow przybywa...
Panie I panowie.Naprawde uprzejmie dziekuje za te piekne slowa I superlatywy
-jestem zaskoczony-byl to moj pierwszy plenerek mini mini plenerek od dawna troche grzebalem sie w inny galeziach fotografi I krajobraz troche odpuscilem.
Dzieki jeszcze raz
Skontaktuj się z nami