Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Wątek: LD o wschodzie.

Domyślnie

Zdjęcie świetne. Jednak ... jakby to ująć, by nie wyszło na krytykę? Mam podobne odczucie jak Nikonozaur. Jakoś nie do końca mogę się zachwycić fotą, bo właśnie te kolory ... Od góry do połowy kadru jest super, ale niżej te blade zielenie ... no nie są sympatyczne. Ja wiem, że świt, blade światło itd. Nie jest to zarzut, absolutnie. Jednak dla osiagnięcia pełni szczęścia ja bym przy tych kolorach próbował grzebać. Od Ciebie absolutnie tego nie wymagam, a piszę o swoich odczuciach szczerze, bo myślę, że dla autora to może być ważne, może da do myślenia, może nie. Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję świetnego kadru.
    P.S. Wróciłem jeszcze raz do obrazka i uświadomiłem sobie, że ten chłodny odcień bliższych planów daje tutaj perspektywę, różnicuje dodatkowo plany. No, brdzo trudno byłoby coś zmieniać, by tego efektu nie utracić, ocieplanie chyba odpada. Jednak próbowałbym, bo fota tego warta - przy takiej wiele godzin można zainwestować, nie wiedząc czy sie coś uzyska.
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 14-12-2013 o 15:15
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Duder, dzieki za opinie.Nie mam troszke czasu teraz na obszerne komentarze, ale czy wzieliscie pod uwage ze na pierwszych planach to wrazenie splowienia poteguje poprostu szron.Szron, ktorego nie ma w wyzszych partoach-temperatura byla ok 0 I niektore partie pastwiska byly juz nie oszronione.dodatkowo gore troszeczke sciemnia filtr.To wszystko sklada sie na to jak zdjecie wyglada obecnie.Mi to nie przeszkadza a wrecz pomaga.Ale wiadomo, kazdy postrzega troszke inaczej.Dzieki.

Domyślnie

Wypisz, wymaluj, jak malowany obrazek. Pięknie
    Pozdrawiam
    DX

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów