Szukaj
nie chce sie czepiać i wymądrzać - bo żaden spec ze mnie - ale wydaje mi się że na etapie myślenia o zrobieniu tych zdjęć "powinnaś" była wymyśleć jak to ma wyglądać - ciężko jest po zrobieniu zdjęć dorabiać do nich urokliwą stylizacje.
A jeśli chodzi o techniczną stronę tego co pokazałaś - na wszystkich zdjęciach widać niedokładne maskowanie po ściemnianiu. A na pierwszych dwóch mam wrażenie jak by Pani lewitowałaJest mnóstwo zdjęć ciążowych w sieci z których można czerpać inspiracje i probować zrobić coś w podobnym kierunku
![]()
Ja bym zaczął od zmiany tytułubo przy takim podejściu trudno o zdjęcia urokliwe i magiczne
![]()
D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
Grecja2013
klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział
zgadzam sie ze Zbyszkiem w 100%. Zmien tytuł i podejscie do tego typu zdjec. To nie samochody, tylko ludzie. Poki co, troche urokliwosc tych zdjec niestety na poziomie tytulu.
tytul mial przyciagnac, bo samochod w portrecie, uuuu!
nie wiem jak zrobic urokliwe zdjecie majac do dyspozycji tylko czarne i biale tlo, dlatego tutaj pytam
co do maskowania, musisz miec strasznie duzo lepszy monitor od mojego, bo ja naprawde nic nie widze, i nie tlumacze sie, tylko u mnie jest czarno czarne...
dzieki![]()
wręcz przeciwnie- oglądam na starym laptopie - ale nie istotne - skoro twierdzisz że Ty nie widzisz to w końcu Twoje zdjęcia
.
http://karinaskupien.pl/galeria-2/ - pierwsze lepsze - zresztą nasza forumowa koleżanka- może coś Ci wpadnie w oko
pzdr
Apropo tytułu, tak się powszechnie mówi. Same kobiety w ciąży tak o sobie mówią i jest to coś normalnego..., nie rozumiem oburzenia na forum.
"Nikon"
Skontaktuj się z nami