Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Platforma II

Domyślnie Platforma II

Witam.

D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Co to jakiś forumowy hype na tą platformę ? Powiem tak... Proszę o zdjęcie, które będzie różniło się od innych na tym forum, wtedy będzie sens się wypowiadać, póki co copy/paste. Pozdrawiam
    Lee Filters, Manfrotto 337, Velbon CF-630, Benro B-2, Benro PC-1

Domyślnie

siema, temat ciezki, za lekko ugryziony, ale za to kadr jest w 100% klasa
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MartinGrey Zobacz posta
    Co to jakiś forumowy hype na tą platformę ? Powiem tak... Proszę o zdjęcie, które będzie różniło się od innych na tym forum, wtedy będzie sens się wypowiadać, póki co copy/paste. Pozdrawiam
    Platforma to nie drzewo, że możesz sobie z każdej strony obejść Jak ktoś ma układy i może popływać w basenie stoczniowym to zrobi inny kadr... z wody

Domyślnie

A ja kadr i zdjęcie kupuje Dobrze wyszlo, a i temat ciekawy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    Platforma to nie drzewo, że możesz sobie z każdej strony obejść Jak ktoś ma układy i może popływać w basenie stoczniowym to zrobi inny kadr... z wody
    Tego nie powiedziałem, ale można skonstruować kadr w warunkach zupełnie innych niż te, które już na forum były parę dni temu Po prostu nie rozumiem powielania tego samego kadru w ten sam sposób x razy. Swoją drogą akurat kadr jest bardzo dobry.
    Ostatnio edytowane przez MartinGrey ; 06-12-2013 o 17:45

Domyślnie

Święta idą, to i platforma jak choinka...
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 08-12-2013 o 12:26 Powód: Po przecinkach stawiamy spację!
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Dobre!

Cytat Zamieszczone przez MartinGrey Zobacz posta
    Tego nie powiedziałem, ale można skonstruować kadr w warunkach zupełnie innych niż te, które już na forum były parę dni temu Po prostu nie rozumiem powielania tego samego kadru w ten sam sposób x razy. Swoją drogą akurat kadr jest bardzo dobry.
    Pomorze zaprasza MartinaGreya. Na pewno zrealizujesz ten temat o niebo lepiej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Pomorze zaprasza MartinaGreya. Na pewno zrealizujesz ten temat o niebo lepiej.
    Bardzo miło z Twojej strony i dziękuję za zaproszenie Ale w tym roku już byłem na pomorzu więc niestety się tam nie wybieram w najbliższym czasie. Czepiam się nie realizacji, która akurat jest bardzo dobra, a powielania tego samego X razy.

Domyślnie

Dobrze jest, czysto i elegancko podane, ja tam nie mam pytań.
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów