Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Domyślnie Listopadowy poranek

Szczegóły dot. zdjęcia na blogu: Fotograf Poznań

Domyślnie

Kolory piękne. Po chwili jednak zacząłem się zastanawiać, czy drzewo nie jest zbyt centralnie?

Domyślnie

Wspaniała atmosfera, kadrowo dla mnie jest idealnie.
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Kolory piękne. Po chwili jednak zacząłem się zastanawiać, czy drzewo nie jest zbyt centralnie?
    Z kadrem mam to samo co Maciek. Z kolorami w zasadzie mógłbym też się zgodzić jednak nie ukrywam, że dół jak na moje oko jest nieco za ciemny, bury.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Andrzej, trudno chyba wymagać, by był o tej porze dnia inny. Co ma go rozświetlić?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Andrzej, trudno chyba wymagać, by był o tej porze dnia inny. Co ma go rozświetlić?
    Nie chodzi mi o totalne rozświetlenie dołu i zabraniu całego klimatu sceny. Dlatego napisałem "nieco", choć przyznam, że to dość pojemny termin.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Bardzo ładnie i klimatycznie na tym zdjęciu. Kadrowo może faktycznie lepiej jakby odrobinkę w lewo "pojechać" (chyba, że coś z lewej strony było co by przeszkadzało w zdjęciu) .

Domyślnie

Kolorystycznie bajka. Kadrowo jestem niestety na nie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Nie chodzi mi o totalne rozświetlenie dołu i zabraniu całego klimatu sceny. Dlatego napisałem "nieco", choć przyznam, że to dość pojemny termin.
    Po przedostatniej odsłonie gdzie za wszelką cenę postarałem się pokazać widok w jak najbardziej naturalnej i zastanej postaci i odzewie szanownego gremium Forumowiczów, doszedłem do wniosku, że kurczowe trzymanie się tego co dała nam natura nie ma większego sensu . I po dalszym zastanawianiu się zdecydowałem, że wolę iść moją dawną ścieżką wizji krajobrazu .

Niemniej jednak coś w tym jest o czym piszecie, że kadrowo drzewo mogłoby pójść w inną stronę ale nie pamiętam już dlaczego tak a nie inaczej skadrowałem. Ale obstawiam 2 opcje: planowałem kadr pod kwadrat albo inne drzewa mi się wkradały po bokach .

Dlatego może w kwadracie bardziej się Wam spodoba:

Ostatnio edytowane przez Kulten ; 26-11-2013 o 15:49

Domyślnie

Kwadracik bardziej łatwy w odbiorze, ale oba zasługują na uwagę.
    Kapitalne kolorystycznie...!
    NIKON

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów