Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Domyślnie Mirów w IR/b&w - [Nemeth]

Witam

Kolejna odsłona, tym razem z mz. bardziej malowniczego ujęcia.

A tutaj bonus z tzw. workshop. Może komuś pomoże, bo filmików zamiaru robić nie mam

pozdr.

Domyślnie

Dobry klimat rodem z historii fantasy - takie miałem pierwsze skojarzenie. Dzięki Twoim zamkom zacząłem sobie wałkować wikipedię czytają o losach polskich zamków .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kulten Zobacz posta
    Dobry klimat rodem z historii fantasy - takie miałem pierwsze skojarzenie. Dzięki Twoim zamkom zacząłem sobie wałkować wikipedię czytają o losach polskich zamków .
    "Moje" zamki to wybitnie zwiadowcze wypady na "szybko" Temat bez wątpienia wart jest spokojniejszego podejścia. Nim się do końca rozsypią (albo zostaną odbudowane jak ten w pobliskich Mirowa Bobolicach).

Domyślnie

O Bobolicach czytałem. Ale sądzę, że większość pozostanie nietknięta więc trochę tematów masz jeszcze do objechania. Mi niestety brak czasu na to nie pozwala a szkoda bo zamki to wdzięczny temat.

Czekam na następne w Twoim wykonaniu.

Domyślnie

Przeżyją nas... Taka jest prawda.
    Zdjęcie świetne. Oddaje klimat tych miejsc, a polepszają odbiór warunki jakie się trafiły. Niezła seria (poza IRENKĄ) ;D
    NIKON

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Radek_1 Zobacz posta
    (...) Niezła seria (poza IRENKĄ) ;D
    Dzięki (ale to też jest irenka ).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Dzięki (ale to też jest irenka ).
    miałem na myśli tę niebieskawą z efektownym niebem...;D
    NIKON

Domyślnie

Kadr fajnie zbudowany, człowiek czuje się jakby rzeczywiście tam siedział u podnóża i łeb mocno do góry zadzierał. Obróbka już mi mniej podchodzi, ale to kwestia gustu.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Ładnie w takim mrocznym klimacie.Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    "Moje" zamki to wybitnie zwiadowcze wypady na "szybko" Temat bez wątpienia wart jest spokojniejszego podejścia. Nim się do końca rozsypią (albo zostaną odbudowane jak ten w pobliskich Mirowa Bobolicach).
    Polska to niestety nie jest np UK, gdzie po prostu dba się o takie rzeczy, bo jest coś takiego jak The National Trust. Poza paroma zamkami, o które się dba, reszta to ruina. Sam lubię jeździć po jurze, bo mam blisko i na prawdę żal patrzeć.
    Lee Filters, Manfrotto 337, Velbon CF-630, Benro B-2, Benro PC-1

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów