Szukaj
Piekna sojeczkaNie mialam szczescia jeszcze tego gatunku uwiecznic na fotce. Kolorki ladne - jak zwykle zreszta
![]()
Canon
Troszkę oddechu...i ...deczuńko ostrzej... Reszta fajna..
![]()
Ostatnio edytowane przez FHR ; 21-11-2013 o 08:57 Powód: Spacje stawiamy po znakach interpunkcyjnych, nie przed; zamiast wielokropka wystarczy trzykropek.
Pozdrawiam
Andrzej.
Co do oddechu to masz Andrzeju rację - przynajmniej nad łebkiem więcej by się przestrzeni zdało. OSTROŚĆ - i tak jestem posądzany że sztucznie ostrość wyciągam więc już po zmniejszeniu jej nie wyciągałem
. Ale błąd przysłony oczywisty
, powinna być ok 7,1 - wtedy to dopiero byłoby ostro
. Plik wyjściowy w linku
http://www.fmix.pl/zdjecie/4008333/d...ix-2/rozmiar/4
Noo, ale Twój zestawik ptasiarski to tyż ŻYLETA
serdecznie pozdrawiam![]()
Ostatnio edytowane przez FHR ; 21-11-2013 o 08:57 Powód: edycja cytatu
Ha Ha Ha , wiem do Kogo pijesz Razza, Ona ma tam warunki genialne chyba trzeba będzie się tam przenieś by pofocić jak Maryla.
A co do fotek , to sójeczka rewelacja.!!
@Maxx, do Maryli na pewno nie. Zresztą, dziewczyna robi takie postępy że głowa mała
. Ja jestem zaaa, w dogodnym terminie możemy w parę osób na tą jej ,,łaczkę" wyskoczyć - na parę dni
. Tylko co Maryla na to ?
.
Za koment serdecznie dziękuję - jak moje zdjęcie daje komuś radość to jest to dla mnie największa nagroda
serdecznie pozdrawiam
Superteż robię zdjęcia ptakom, ale do twojego poziomu mi daleko
![]()
Spoko. W 2009 roku kiedy zaczynałem - zdjęcia WLD, ZBYSIORA, BOREGARDA i innych wydawały mi się ,,kosmosem " nie do osiągnięcia. Jeżeli myślisz poważnie o fotografii ptasiarskiej to musisz zamieszczać swoje zdjęcia
. Oczywiście zawsze znajdzie się jakiś przyjemniaczek, który napisze Ci że - kosz
Ale tym bym się nie przejmował - on sam wiele nie umie
. Więc publikuj swoje zdjęcia podpowiem co trzeba zrobić by były lepsze
pozdrawiam![]()
Skontaktuj się z nami