Cytat Zamieszczone przez Przemek80 Zobacz posta
Ja to widzę tak. Kupiłeś jakiś czas temu lustrzankę. Porobiłeś kilka zdjęć, w między czasie byłeś na jakimś weselu i widziałeś fotografa biegającego z aparatem. Później dowiedziałeś się ile młodzi zapłacili za fotografa i stwierdziłeś, że też tak chcesz. To po pierwsze. Po drugie, D300 nie jest profesjonalnym sprzętem bo tymi są D3, D4.Po trzecie to wstyd nie jest robić zdjęcia, żadnym aparatem. Ja mam d90 i ani mi przez myśl nie przeszło, że mi wstyd. Po prostu robię zdjęcia, raz lepsze a raz gorsze. Po czwarte jak już będziesz profesjonalistą to będziesz wiedział jakiego sprzętu potrzebujesz.

O nie zupełnie panie Przemku80.

Tak naprawde to kilka lat fotografuje lustrzanką w formie hobby. Nie cieszy mnie aktualna praca i nie ze względów finansowych.Chciałbym poprostu zarabiać na tym co lubie robić w przyszłości.Chce uczyć sie i dokształcać i wiem że droga będzie długa. A fotografa biegającego w akcji to chyba nigdy nie widziałem...może raz przypadkiem. Gdybym widział może nie zakładałbym wątku tutaj...może podszedłbym i zapytał.

Nie wiem więc skąd Twoje wnioski.